Witam ponownie, podczas naprawy elektrycznych szyb natknąłem się na wtyczkę widoczną na zdjęciu, ktoś wie do czego to jest?
Witam ponownie, podczas naprawy elektrycznych szyb natknąłem się na wtyczkę widoczną na zdjęciu, ktoś wie do czego to jest?
Obstawiam na wtyczke do anteny, oczywiście do oryginalnego radia.
A ja postawiłbym na kabel od zmieniarki - nie wiem czy w tamtych latach była seryjnie, ale może ktoś dołożył
Wygląda na kabel od zmieniarki ....
W tamtych latach takich cudów nie było - pewnie ktoś dołożył , zmieniarkę zabrał , a nie chciało mu się wszystkiego pruć , żeby odzyskać kabel.
Ok to dzięki panowie, poszperam w takim razie w bagażniku za drugim końcem kabelka
Od zmieniarki kaset. u mnie za wajchą od biegów. Pod popielniczką magazynek na 6 kasietek.
Motyla noga, nie wiedziałem że taki gadżet wogóle istnieje! Widziałem w necie zdjęcia na których był w e23 taki magazynek, ale wydawało mi się że to było na zasadzie schowka na kasety. Czy działało to na zasadzie zmieniarki cd, tzn w radiu wybierałeś która kasetka ma lecieć?Zamieszczone przez swiderwawa
Ja w e32 mam coś takiego, ale to jest zwykły schowek. Ale może kolega swiderwawa ma rację.