witam, mam pytanie czy mozna w prosty sposób dolozyc elektryczna regulacje kierownicy?
Co trzeba wydlubac z dawcy?
dzieki
witam, mam pytanie czy mozna w prosty sposób dolozyc elektryczna regulacje kierownicy?
Co trzeba wydlubac z dawcy?
dzieki
Należy wydłubac kolumnę, przełącznik, osłonkę z manetka, wiązkę lub jej część i co najważniejsze zakodować w Grund Module taką opcję jek Electric Steering Column :)
Jak masz fotele z pamięciami, to i kolumna będzie się ustawiała tak jak zaprogramujesz
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez sylwek7
a czym to mozna zakodowac?
mam kable od nerwusa
ale nawet jeszcze tego tematu z kablami dobrze nie poznalem
czy to wogole jakos inaczej sie koduje?
jak nie masz sprzętu i wiedzy - nie zabieraj się do samodzielnej przekładki, bo narobisz sobie biedy :/
Naprawdę
Poczytaj forum, odezwij się via PW do kogoś kto ma sprzęt i Ci pomoże
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez sylwek7
Rozumiem a z ciekawosci to jaki do tego sprzet trzeba?
Mowa tutaj o zakodowaniu tej funkcji?
Zaprogramować powiadasz ... Teraz już wiem dlaczego moja śmiga tylko z palca :>Zamieszczone przez sylwek7
Neuf, o tym przecież gadaliśmy.... Po kodowaniu powinno ruszyć zapamiętywanie pozycji....
Dla kolegi, co chce sobie taki gadget dodać - wiązka standardowo wymaga zasilania i podłączenia pod pamięć fotela kierowcy. Regulacja ruszy z kopyta. Przywracanie do określonych ustawień dopiero po zakodowaniu nowej opcji.
Podepnę się pod temat kierownicy.Mam elektryczną kierownicę w wyposażeniu i po wymianie foteli od nowszego rocznika nie mogę nią poruszać do góry. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego ??
=// Bardzo Modny Wózek \\=
ok bylem dzisiaj na zlomie wyrwalem cale wnetrze z 750 zostala jeszcze deska rozdzielcza na jutro i ta elektryczna regulacja kierwnicy...
I teraz wielka prosba o liste tego co musze wykrecic zeby mi ta regulacja dzialala?
niechce niczego pominac....
dzieki za odpowiedz jutro zarzuce zdjecia tego co kupilem a jest tego :)
ok mam pytanie jeszcze o ta kolumne kierownicza.
Z tego co kolega mowil to nie mozna odkrecic jednej sruby bo ona ma ksztalt nita.
Czy ktos wie o co chodzi? moze odkreca sie to jakos inaczej?
Mam tam byc w poniedzialek i pewnie zaopatrze sie w szlifierke...
I nastepne pytanie, jak odkrecic fotele jak nie ma dostepu do sruby,
niema kluczyków, czyli ogolnie jak przesunac fotel aby dostac sie do sruby?
pomocy prosze po mam piekna kanape i jakos musze zabrac te siedzenia.