Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Hrabia81 Wita na forum

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    EEE chyba przesadzasz. Ja mam E38 od stycznia i narazie raz mnie zawiodła ale troche z mojej winy. A tak jeździ i jeździ ( a miałem od stycznia dwie E38)
    Zapytaj sie Wojtkad on bardzo długo juz jeździ swoją E38....albo olejusa....trola....oni też długa jeźdzą E38 i nic sie nie dzieje :P
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Mnie tez moja nigdy nie zawinila sama z siebie ...

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    to tez zalezy ile sie jezdzi ja srednio dziennie pokonuje 300 km. a jezeli chodzi o jakies awarie to w wiekszosci cos sie dzieje od 150km/h i wiecej (przy 160 pekla mi tylna opona, przy takiej samej predkosci odczepila sie wycieraczka z mojej strony przy takiej predkosci i w taka ulewe nie bylo wesolo, i ostatnio w niedziele przy 170 pekl przewod juz gdzies o tym pisalem) tak wiec to chyba nie jest moja wina. autko ma teraz przejechane 225 000 (sprawdzalem u fusa) i juz sam nie wiem co sie dzieje ze akurat z ta marka mam najwiecej problemow.
    P.P.K.K

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Szukam...
    No furacz konkrek,tak jak koledzy piszą musisz na lato ją zglebować.Co do awaryjności BMW czasami coś sie zdarza,ale to tylko auto i zależy jak było eksploatowane przed tobą.

BMW
    Chwilowo brak
    jestem 4 wlascicielem, 3 w polsce przedemna w polsce mial ja starszy facet ktory majac ja przez dwa lata nie przelaczyl na sport puznie pol roku jezdzil nia moj znajomy i tez o nia dbal sprzedal bo nie wyrabial na wache. wiec chyba tak bardzo w dupe nie dostala
    P.P.K.K

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    hrabio a w jaki sposób sprawdzają ten przebieg w aso? opisz dokładniej, bo wszyscy o tym gadają a nikt nie pisze jaka jest zasada odczytu tego przebiegu.

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Z kluczyka napewno nie bo z kluczyka czytają przebieg chyba od 2000 roku. Mi pokazało w serwisie przebieg 0km :)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Z kluczyka to zczytujesz dane dotyczące historii (jeśli była ) serwisu w innych krajach przy jakim i co było robione...jeśli chodzi o włochy etc to tam mało serwisów.....

Sluchaj hrabio :)
    Co do opony nie mozesz winic auta, wystarczy ze ktos Ci sprzedal bubel .. Lub sam moze takowy wybrales , tego nie da sie okreslic .

Co do peknietego przewodu, lub wycieraczki ... nie wiem naprawde bardzo dziwna sprawa bo pierwszy raz widze i slysze o takich przygodach w E38 .
    I domyslac sie mozna na wiele sposobow, bynajmniej ja sie upieram ze to nie jest wina sama z siebie auta , tylko ktos swoja zlota raczka musial grzebac tam i czegos nie zrobil prawidlowo..

BMW
    Chwilowo brak
    wiku ze sprawdzeniem przebiegu bylo tak ze podjechalem do serwisu zostawilem samochod na godzine poszedlem do mc donalda po godzinie wrocilem dostalem wydruk z komputera (przy okazji sprawdzili mi jeszcze kilka innych rzeczy) zaplacilem 240zl i tyle. a co oni tam dokladnie robili to tego ci nie powiem bo nie wiem. druga sprawa jezeli chodzi o dziwne awarie w 7 to poczekaj trolu jeszcze nie raz cie zaskocze nietypowymi awariami (ja sie wcale nie chwale ja do psucia mam talent :hihi: ) wczesniej mialem e-34 schnitzera i tam tez bez przerwy mialem jakies problemy z ukladem chlodzenia silnika i nie tylko. jak to mowia Bedziesz Mial Wydatek.
    P.P.K.K

Uprawnienia umieszczania postów