MENU-USTAWIENIA-OCHRONA KLAWIATURY->wyłączonaZamieszczone przez oizo_pl
i bedzie podświatlać.
MENU-USTAWIENIA-OCHRONA KLAWIATURY->wyłączonaZamieszczone przez oizo_pl
i bedzie podświatlać.
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
no więc chciałem ostatni sprawdzić jak działa telefon w buni i wyjąłem słuchawkę a tam wielka dziura gdzie by z 10 kart sim wlazło :D poczytałem temat i trafiłem na termik "karta matka"
czy to jest jakaś przejściówka na zwykłą kartę sim ?? i gdzie takie coś dostać bo najwyraźniej tego nie mam :/
Jak kupisz jakiegoś startera to nie wyłamuj ją z tej dużej karty i bedziesz miał jak matkę ;)
Ta matka,to taka duża oprawa do małej karty sim w która wkładasz własnie tę mała kartę i potem wsuwasz pod tel lub do czytnika w bagarku
a to klasa :D już myślałem że będzie trzeba kasę na jakąś przejściówkę wywalić :]
wielkie dzięki za oświecenie :D
jest chyba coś w twierdzeniu że nie wszystkie karty działają (pojawia się nieraz na forum kwestia różnych napięć kart sim), w sobotę wsadziłem w czytnik starą kartę ery sprzed co najmniej 10 lat i przyjeło ją bez problemu, próbowałem również z innymi czterema młodszymi kartami sim "orange" i żadnej nie przyjeło !!
Ja wczoraj kupiłem starte Play i działa bez problemu
Sory za odkopanie tematu, ale ktora strona wsadza sie ta karte??
Pod telefonem spr i plus nie chodzil, moze nie tedy wsadzalem, a ze w bagolu jest jeszcze czytnik to dopiro sie dowiedzialem:p
Slyszalem jeszcze ze ori matczyna karta moze miec delikatnie w innym miejscu polozenie na mini sim.