Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 103

Wątek: [ pozostale] jaki silniczek mi polecacie?dysponuje okolo 23

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    To jak ma stope z ołowiu i chce palić mniej niż 15L a chce 7er to pozostaje 2.5tds lub ewentualnie 3.0d :)
    A ja nawet odważnie spytam czy 4.0d nie da rady się zmieścić :) moje 730d przy mojej ołowianej nodze nie chce mi spalić 12 :) z reguły jest to 11,8-11,9 litra na 100km :) gdzie 80% jest to miasto i też nie stronię od jazdy na Sport

Ale... żeby kupić zadbaną 740d to trzeba wydać kasę rzędu dwóch takich 320d :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Taaaa kłucimy się o 0.5l ... Proponuje abys kupił 4.0 lub coś w tej okolicy.
    Bedziesz zadowolony z osiągów i spalanie ma normalnie - osobiscie też bym chętnie przesiadł się do takiego ale za dużo w moim nabroiłem i szkoda by było zmieniac ...
    Dlatego jak na moje oko kup coś z zapasem aby później jeździć komfortowo i nie żałować ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    ewentualnie cos z tym gazem mozna pokombinowac.druga sprawa ze mam ciezka noge bo nie moge spalic wiecej jak 8-9 wiec koszt paliwa mnie nie boli i cisne a jak zobacze ze pol wyplaty w paliwko to pewnie i noga schudnie.haha.a diesla juz nie chce.a myslicie ze ta kwota ktora dysponuje jest wystarczajaca zeby szukac jakiegos zadbangeo modelu?tzn 23 tys.

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    wiesz co - jeżeli chcesz benzynę i żeby mało paliła to faktycznie 728 manual , ew 730/735 manual ...

Za 23 można już kupić coś ciekawego.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    no malo hmm chodzi o to zebym sie nie zarzynal z kasa na wahe.a gaz waszym zdaniem wchodzi w gre?>

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    500km miesięcznie - nie opłaca się montować gazu ...

Możesz kupić samochód z gazem - ale żeby miał mały przebieg na gazie i gaz dobrej jakości .

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    no wiem wiem.sam bym nie montowal.szukam i na alle nic ciekawego nie widze.i dodam ze diesla nie chce.a moze glupie pytanie o awaryjnosc.czesto lubi sie cos popsuc?

nadmienię, że funkcja szukaj działa całkiem sprawnie na naszym forum.

Poszukaj proszę a na pewno znajdziesz sporo informacji. I gaz i spalanie było przerabiane nie raz

Powodzenia
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Taaaa kłucimy się o 0.5l ... Proponuje abys kupił 4.0 lub coś w tej okolicy.
    Bedziesz zadowolony z osiągów i spalanie ma normalnie - osobiscie też bym chętnie przesiadł się do takiego ale za dużo w moim nabroiłem i szkoda by było zmieniac ...
    Dlatego jak na moje oko kup coś z zapasem aby później jeździć komfortowo i nie żałować ...
    Ja też bym zamienił swoją na 4.0d ale niestety moją lalę już prawie wycacałem idealnie i nawet nie wyobrażam sobie znów przez to przechodzić i to przy droższym silniku. Bo przecież nie można liczyć na to, że ktoś się zamieni dając mi nawet jak dopłacę 740d w idealnym stanie :(
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    mam mozliwosc zamienic swoja e46 na 728 manual?myslcie ze warto ?2000 tys rok !czy ten silniczek nie jest przy maly do ciezkiej e38?

Uprawnienia umieszczania postów