Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: [ pozostale] jaki silniczek mi polecacie?dysponuje okolo 23

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    tak jak i w każdym innym silniku każdy można zarażnąć

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    w mojej 320 d to w silniczku nic nie pyka poprostu igla.ale zawiesznie to mnie serio wkurza.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    zawieszenie zawsze można zmienić ?

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    wiem wiem.ale chodzi mi o to ze zawsze cos

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Cytat Zamieszczone przez chemik666
    wiem wiem.ale chodzi mi o to ze zawsze cos

Jak jeździsz po dużych dziurach to tak będzie prawie w każdym BMW ...

Zaawansowany Użytkownik Awatar makister
    BMW
    BMW 728iA '98
    Cytat Zamieszczone przez NikosWariat
    tak jak i w każdym innym silniku każdy można zarażnąć
    dokładnie

poza tym koledzy od początku proponowali 4,0-4,4,widzę że przejażdzka wyjaśniła wszystko.Osobiście także uważam,że pytanie niezręczne...a dlaczego??Nie muszę chyba powtarzać,powodzenia w zakupie.
    pozdrawiam

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    no dzis na gieldzie bylem,byla 730.niby czuc ze to juz konkret moc...ale bylem zawiedziony troszkie..chwilami mialem wrazenia ze bym swoja 320 ją zrobil ale to tylko wrazenia.chyba przy slaby ten silnik na prawie 2 tony.
    hehe kolego to tylko wrażenie bo 7er to wielka limuzyna, nie czujesz przyspieszenia, przeciążeń, hałasu itd. Moc 7er widać na skrzyżowaniach gdy się rusza z pod krzyżówki, inne auta zawsze giną w lusterkach :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Coboss nie przesadzaj. Jak już tak mówimy o tycm ruszaniu z pod świateł to mysle , że prawie 9 sek w przypadku 730d to nie jakieś mega przyśpieszenie. Może kierowcy z którymi sie ścigasz i wydaje Ci sie , że ich objeźdzasz nie wiedzą o tym wyścigu?

730d wcale nie jest szybka. Jeździ dosyć żwawo ale nie poraża osiagami.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    dzis smigalem 4,4 uu rakieta boze wrazenia niesamowite w gazie gosc mowi ze 25 l to juz max a srednio to 20l.w automacie.a sa w manualu te silniki?bo jednal przezwyczailem sie do manualu ale bym sie skusil i na auto.ogolnie bymsmy sie dogadali ale widac ze zapuszczona i raczej tylko pokazowka z wierzchu a w srodku chlew posrysowana juz na poczatku ja skreslilismy ale chodzil ozeby sie przejechac.bo silniczek wydawal sie nie zly.no juz nawet nie szukam 728:)rozejrze sie za duzym i w gazie
    ale frajda uuuuuuuu.
    Kolego średnio 20 l/100 km? to chyba jednak ta 740 nie była rakietą . Nawet moje dorżnięte 4,4 nie paliło 20 litrów i to po mieście cięzko było mu tyle spalić.

No ale w sumie jak miało kompresje 10 na cylindrach to nie dziwie się że spalało 20/100, a moze miala mniejszą kompresję bo 10 to miałą moja i palila 15-16.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Coboss nie przesadzaj. Jak już tak mówimy o tycm ruszaniu z pod świateł to mysle , że prawie 9 sek w przypadku 730d to nie jakieś mega przyśpieszenie. Może kierowcy z którymi sie ścigasz i wydaje Ci sie , że ich objeźdzasz nie wiedzą o tym wyścigu?

730d wcale nie jest szybka. Jeździ dosyć żwawo ale nie poraża osiagami.
    Ale nie mówię o ściganiu się tylko normalnej jeździe. Nie zawsze miałem BMW i nie tylko nim jeżdżę wiem jaka jest wielka różnica. Wsiądziesz do Civic i myślisz, że masz F1 ;D a tak na prawdę to średniej szybkości auta... Dla tego kolega myślał, że jego 3er jest sporo szybsze a pewnie nie jest.

Ważne że udało mu się przebrnąć przez silniki i już mamy kolejnego miłośnika V8 od BMW :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów