Koledzy warunki na drogach coraz gorsze......uważajcie na siebie. Mojego kierowce ponosła brawura i efekty widzicie sami. Straciłem tylko busa.ważne że nikomu nic sie nie stało....
Easy
Koledzy warunki na drogach coraz gorsze......uważajcie na siebie. Mojego kierowce ponosła brawura i efekty widzicie sami. Straciłem tylko busa.ważne że nikomu nic sie nie stało....
Easy
trahit sua quemque voluptas
Wergiliusz
هناك تحديات للمبارزة من الذين يمكن ان يقتلك: ويقول المثل القديم
Najważniejsze , że człowiek żyje.
Pić trzeba ! Jeść można !
Sprzęt się odkupi ... Byle ludziom nic się nie stało - to najważniejsze.
Jeździłem sprinterem 1,5 roku ;/
Ważne że chłop żyje ...
Pewność na każdym kilometrze ...
Tak...
Dobrze, że nic się nikomu nie stało, jak dojdzie do siebie to do końca życia w nagrodę Lublinem II :D
Easy powiedz mi gdzie jest asfalt? :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Jak to się stało, że on wydachował Sprintera? Zawsze myślałem, że to można przewrócić na bok, ale dacha to ni chu chu
Poluję na "siódemkę", dopieszczoną e32 albo sprawną e38:)
Istnieja tylko dwa modele Sprintera
Te co lezaly , i te co beda lezaly !
wiec na te auta trzeba wziac poprwke
P.S
Jak nikomu nic sie nie stalo , to nic sie nie stalo
Zamieszczone przez darwaso
jest jeszcze jeden, trzeci
na bliźniaku to nie grozi
Wiele masz takich aut. Mistrzem dostawczaków jest seria K od KIA :D do tego to trzeba mieć umiejętności żeby tego busa nie położyć ;D mimo, że jest na bliźniakach...Zamieszczone przez darwaso
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Jeździłem takim dwa lata ;D i nie położyłem,ale parę razy mało brakowało. 8/Zamieszczone przez coboss
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową