Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [E38] Witam!

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Siemano!

AngelAgnes
    Gość
    Bardzo ładne sreberko ! ;)
    Witaj!

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Witam. Coś ostatnio te srebrne 7mki z zółtymi kierunkami się szybko rozmnażają :D
    bardzo mnie to cieszy ;D

witam ;)

Początkujący Użytkownik
    siemanko
    BmW nAjLePsZe JeSt:
    Moc jest Bogiem,
    Prędkość nałogiem,
    Drift zabawą,
    BMW podstawą!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 730d 1999r
    Odświeżam temat :D

Chciałem się pochwalić moim nowym nabytkiem :) Faktem jest, że to nie 7, ani nawet nie BMW, ale mam nadzieję, że mnie z tego powodu nie zlinczujecie :D

FSO Polonez Caro Orciari
    1.4 GLI 16v 103km (silnik Rovera)
    rocznik 1995 - I rejestracja 16.08.1995
    138.000 km przebiegu

Formalnie kupiony od drugiego właściciela (pasjonata polskiej motoryzacji), ale właściwie to od pierwszego, bo drugi trzymał go bardzo krótko i nawet go na siebie nie przerejestrował.

Jak widać, auto posiada pakiet stylistyczny Orciari (niemalowane), co w połączeniu z silnikiem 1.4 daje niezły rodzynek :) Bardzo mało takich wyszło.

Od dawna polowałem na ładnego Poloneza, w takiej właśnie konfiguracji, i w możliwie najlepszym stanie. Mój Poldorover został świetnie zakonserwowany, więc rdzy jest tak mało, że aż to dziwne jak na Poloneza. A warto powiedzieć, że auto jest bezwypadkowe i prócz przedniego prawego błotnika, wszędzie ma oryginalny lakier. Na zdjęciach nie wygląda tak dobrze, jak w rzeczywistości, po porządnym myciu i woskowaniu będzie nówka :D Jechałem po niego do Łodzi :)

Mechanicznie trochę trzeba o niego zadbać, jest parę rzeczy do zrobienia, ale wszystko spokojnie do ogarnięcia :) Polonez dostaje u mnie dożywocie i dlatego będzie w stanie kolekcjonerskim. Zdjęć środka nie ma, bo ulegnie całkowitej zmianie :) Czeka już na niego komplet Inter Groclin Standard w kolorze szaro - czerwonym w stanie niemal idealnym.

W przyszłości do auta wjadą elektryczne szybki przód, elektrycznie ustawiane i podgrzewane lusterka, i wspomaganie kierownicy :) I może coś jeszcze, co przyjdzie mi do głowy. Jeśli będzie zainteresowanie, to mogę wrzucać zdjęcia co jakiś czas z postępów w pracy :)

Zapraszam do komentowania :D

Pozdrawiam!

PS
    Nie mówcie, że jestem pieprznięty, bo już to wiem, wielu mi to mówiło :D Ale dobrze mi z tym ;)
    Ostatnio edytowane przez MK ; 08-03-2011 o 20:27

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    Hej Mateusz ;) co kto lubi byle do przodu :D, na głowę nie kapie :D mało pali :D części tanie :D więc szerokiej drogi :D :D :D
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Powitać serdecznie na forum :)

Uprawnienia umieszczania postów