Poka wyniki od 1 do 9 z 9

Wtek: CHECK BRAKE LIGHTS - NIE ZNIKN BD PO WYMIANIE ARWEK

CHECK BRAKE LIGHTS - NIE ZNIKN BD PO WYMIANIE ARWEK

Cze

Tak jak w temacie, po wymianie arweczek, nie znikn bd, jak wymieniaem np. postojwki to bd automatycznie znika, nie wiee e tu trzeba pod komputer podcza i kasowa. Zauwayem jeszcze jedn rzecz ze jak wyjmuje arwki i ponownie je wkadam to po odpaleniu samochodu wczeniu wiate nie ma tego bdu dopiero w momencie wcinicia hamulca i zapaleniu stopw bd si pojawia, sprawdzaem to na rnych arwkach bo mylaem e moe jakie mniejsze opory daj czy co, oczywicie zdaje sobie spraw e od stopu s 3 wiata a nie 2.

moe kto wie jak rozwiza ten problem
    pozdrawiam
    BMW - Bo Moderator Widzi :D

Zaawansowany Uytkownik
    Doczy
    Jan 2009
    BMW
    E38 740 Manual
    Skd
    Warszawa
    podginaj blaszki ...

Pozdrowienia Dla Wyznawcw Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorw (Diesli)

Dieslu, jeli Cie wyprzedzam, to nie dlatego e chce si ciga, ale dlatego e mierdzi !

Jei masz normalne arwki i parametrach takich jakie powinny by to bdu nie trzeba kasowa. Sprawd jeszcze oprawki od arwek. Zobacz czy nie s zaniedziae styki, przeczy je itp :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

A czy wszystkie arwki wiec?

popodginaj blaszki w oprawkach, oczy styki w tylnej lampie, a na koniec pozostaje grzebanie przy LCM

Powiedz w ogle jaki komunikat Ci si wyswietla - oraz czy pojawio si to nagle czy moe wymieniae sterownik?
    Czyste sumienie wynika najczciej ze zej pamici

Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    A czy wszystkie arwki wiec?

popodginaj blaszki w oprawkach, oczy styki w tylnej lampie, a na koniec pozostaje grzebanie przy LCM

Powiedz w ogle jaki komunikat Ci si wyswietla - oraz czy pojawio si to nagle czy moe wymieniae sterownik?
    Nie no pojawio mi si kiedy mi si przepalia arwka w tym stopie na szybie, ale mam taki zwyczaj ze jak jedna arwka mi si przepala to wymieniam od razu wszystkie tego typu czyli wymieniem 3 stopy od razu. Dziaaj wszystkie aczkolwiek jak tylko wcisn hamulec bd powraca.
    pozdrawiam

Moe masz uszkodzony wcznik wiate STOP?

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Moe masz uszkodzony wcznik wiate STOP?
    Dlatego chciaem wiedzie co si wywietla. Od switcha pod pedaem stopu jest inny komunikat ;)

Dobra kupiem 3 komplet arwek, i jest elegancko. Problem lea po stronie arwek, mimo e dziaay pojawia si komunikat e nie dziaaj :D
    pozdrawiam

janek - gratki za wytrwao ;)

Swoja drog to dziwne, e dopiero 3-ci komplet arwek pomg

Uprawnienia umieszczania postw

• Nie moesz zakada nowych tematw
  • Nie moesz pisa wiadomoci
  • Nie moesz dodawa zacznikw
  • Nie moesz edytowa swoich postw
  •