I tak trzymać drogie Panie :)

Jeśli o mnie chodzi, na mnie w ogóle nie działają stjuningowane babki :razz: ani zbytnio wychudzone :razz:

Tu i ówdzie musi być trochę ciałka, żeby człowiek się o kości nie poobijał, a w wyższych partiach lepiej niech będzie mniej, ale naturalnie.

Na mnie działają kobiety przede wszystkim zadbane i mające coś do powiedzenia (z sensem oczywiście), nie ma znaczenia czy to brunetka, blondynka, taka, czy owaka. Ważne, żeby potrafiła się ubrać i umalować ze smakiem, bo niektóre panie troszkę przesadzają ;)

Wszelkie poprawianie natury, kończy się tym, że babka wygląda jak dmuchana lala, w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Poza tym starość to naturalna kolej rzeczy, nikt przed tym nie ucieknie, cokolwiek by nie próbował zrobić, żeby to powstrzymać i chyba lepiej wspólnie z drugą połówką się zestarzeć niż codziennie być zmuszonym do oglądania ponaciąganej kukły, której twarz nie jest w stanie pokazywać emocji.

info odnośnie poniższych fotek - strona obmawiamy.pl, na której zdjęcia widnieją udostępnia ich adresy do kopiowania poprzez wyświetlanie (po kliknięciu na nie prawym przyciskiem) tabelki z adresami w dwóch formatach html oraz bbcode, więc mam nadzieję, że nie łamię punktu 10-tego regulaminu

No i jak ta babcia wygląda z tymi silikonami??? Obrzydliwe :razz: :razz: :razz: , nieprawdaż???

Pozdrawiam