Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 77

Wątek: Poszlibyście z tymi Paniami na disco?? :-)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Kurde zabierzcie mi te baby bo się gryzę po języku tak, że mam bombel na bomlu ;D

Cytat Zamieszczone przez Asia
    A co do miss biustu.. to 'szału ni ma' :zzz:
    Asia... mówisz, że nie miała by szans?? ;)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Asia... mówisz, że nie miała by szans?? ;)
    Coboss masz może na myśli jakieś zawody? :D W końcu jest na forum kilka osób "płci piękniej" ;)

Zaawansowany Użytkownik
    tu nie ma co robić zawodów, bo i tak "forumowe PANIE" by wygrały ... bo my jesteśmy przez naturę obdarzone swoimi wdziękami , a nie przez silikon i skalpel .....

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Cytat Zamieszczone przez Kaja
    tu nie ma co robić zawodów, bo i tak "forumowe PANIE" by wygrały ... bo my jesteśmy przez naturę obdarzone swoimi wdziękami , a nie przez silikon i skalpel .....
    Text z mojej strony usunięty na prośbę naszych damskich działaczek ...

Zaawansowany Użytkownik
    dziękuję
    :P

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Text z mojej strony usunięty na prośbę naszych damskich działaczek ...
    Ty świntuchu ;D Co Ty tam nawypisywałeś?
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

AngelAgnes
    Gość
    Ty świntuchu Co Ty tam nawypisywałeś?
    Znając Neufa- jemu w głowie tylko ....... (nie będe kończyć) :D

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Mr_Bungle
    Dużo lepiej wyglądają panie, które starzeją się, ale są zadbane i wyglądają naturalnie. Na przykład Sophia Loren
    Dokladnie. I Sophia ma 75 lat :o A wyglada lepiej niz wiekszosc 50tek. A w wieku lat 30tu to szkoda gadac. Eh bym sie urodzil te 50 lat wczesniej to bym skoczyl do wloch, a teraz to juz po ptokach :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było: 740iL / Jest: Chrysler 300C
    I tak trzymać drogie Panie :)

Jeśli o mnie chodzi, na mnie w ogóle nie działają stjuningowane babki :razz: ani zbytnio wychudzone :razz:

Tu i ówdzie musi być trochę ciałka, żeby człowiek się o kości nie poobijał, a w wyższych partiach lepiej niech będzie mniej, ale naturalnie.

Na mnie działają kobiety przede wszystkim zadbane i mające coś do powiedzenia (z sensem oczywiście), nie ma znaczenia czy to brunetka, blondynka, taka, czy owaka. Ważne, żeby potrafiła się ubrać i umalować ze smakiem, bo niektóre panie troszkę przesadzają ;)

Wszelkie poprawianie natury, kończy się tym, że babka wygląda jak dmuchana lala, w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Poza tym starość to naturalna kolej rzeczy, nikt przed tym nie ucieknie, cokolwiek by nie próbował zrobić, żeby to powstrzymać i chyba lepiej wspólnie z drugą połówką się zestarzeć niż codziennie być zmuszonym do oglądania ponaciąganej kukły, której twarz nie jest w stanie pokazywać emocji.

info odnośnie poniższych fotek - strona obmawiamy.pl, na której zdjęcia widnieją udostępnia ich adresy do kopiowania poprzez wyświetlanie (po kliknięciu na nie prawym przyciskiem) tabelki z adresami w dwóch formatach html oraz bbcode, więc mam nadzieję, że nie łamię punktu 10-tego regulaminu

No i jak ta babcia wygląda z tymi silikonami??? Obrzydliwe :razz: :razz: :razz: , nieprawdaż???

Pozdrawiam
    już tylko wspomnienie :(

Zaawansowany Użytkownik
    tomek_uk, przesadziles. Teraz spac nie bede mogl bo mi sie koszmary beda snic :(

A swoja droga trzeba miec dobrze pod deklem zeby z siebie takie monstrum zrobic i jeszcze w takim stroju gonic po plazy ;(

Uprawnienia umieszczania postów