Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 77

Wątek: Poszlibyście z tymi Paniami na disco?? :-)

AngelAgnes
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Angus MacGyver
    Cytat Zamieszczone przez AngelAgnes
    Hmm... Niektórzy z Was chyba na jakimś głodzie :P (wnioskuje po komentarzach :D )
    Ja osobiście komentować może lepiej nie bede ;)
    Zazdrośnica :) Jak Cię Roberto do-inwestuje to za 50lat bedziesz mogła tak wyglądać :)
    Ale pewnie nie do-inwestuje bo ma już BMW :D
    Angus przeginasz sobie od dawna... żeby w Ciebie ktoś nie musiał doinwestować jak się za bardzo na Ciebie wkurze... ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740
    Cytat Zamieszczone przez Angus MacGyver
    Hmm... Niektórzy z Was chyba na jakimś głodzie :P (wnioskuje po komentarzach :D )
    Ja osobiście komentować może lepiej nie bede ;)
    Zazdrośnica :) Jak Cię Roberto do-inwestuje to za 50lat bedziesz mogła tak wyglądać :)
    Ale pewnie nie do-inwestuje bo ma już BMW :D
    Angus przeginasz sobie od dawna... żeby w Ciebie ktoś nie musiał doinwestować jak się za bardzo na Ciebie wkurze... ;)
    offtop free will :) w przypadku merytorycznych moich, Twoje fizyczne nie działają :D
    od jak dawna? bo to raczej bez sensu dopisek :D

Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Coś jest w tym "e32" powiem szczerze, że ostatnio coraz bardziej mnie interesują panie koło 30stki. Co prawda jeszcze, że tak powiem nie konsumowałem takiej grupy wiekowej :D ale sam niewinny podryw i rozmowa jest dużo ciekawsza niż np. z tępą 16stka
    Ok ale ile Ty masz lat?? :D JA 25 (jeszcze) i też coraz częściej kuszą mnie flirty z laskami o kilka lat starszymi. Tyle, że ja już za smakowałem tej przyjemności!!
    Oooo ssstary polecam jak nic ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    Mówią że kobiety są jak wino. im starsze tym..... więcej pijesz <hahaha>
    Przybyli ułani pod okienko.....
    ......czarną Beemką Siódemką!!!

Zaawansowany Użytkownik
    he he he widzę, że niektórzy panowie to w "sztucznych lalkach" gustują. I lepiej Wy zacznijcie dbać o siebie, bo Wasze PANIE mogą Was kiedyś wymienić na inny model .... he he he ...

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez zydu
    ...lepiej jeździć wiekową e32 niż nowa DACIA :]
    w kontekście tego tematu mnie rozj....o :hihi: :hihi: :hihi:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Oj Panowie.. zejdźcie na ziemię ;-)

Mamuśki owszem wyglądają jak na swój wiek niesamowicie, mają mnóstwo kasy, z którą nie wiedzą co zrobić, zarabiają ciałem na pokazach i to ich jedyna inwestycja w siebię - niektórym się to podoba - kwestia gustu :) Badania polskich (o dziwo) naukowców wykazują, że mężczyźni za najbardziej ponętną kobietę uważają niezbyt rozgarniętą blondynkę o wymiarach 90/60/90, więc niestety nie dziwią mnie już te ochy i achy ;)

Edit:
    Bynajmniej nie generalizuję :)

A co do miss biustu.. to 'szału ni ma' :zzz:

Cytat Zamieszczone przez Kaja
    he he he widzę, że niektórzy panowie to w "sztucznych lalkach" gustują. I lepiej Wy zacznijcie dbać o siebie, bo Wasze PANIE mogą Was kiedyś wymienić na inny model .... he he he ...
    - podpisuje się rękami i nogami :)

Natomiast Angus - niestety w moim odczuciu wykazałeś się brakiem wychowania. Twoja sprawa ale wolałabym żebyś tego więcej nie robił w stosunku do płci pięknej. Wiesz, ta solidarność jajników.. to mocna rzecz :medit:

P.S. Żeby nie było, nie podejmuję tutaj żadnej dyskusji, wyrażam tylko swoją opinię na ten temat ;) No ale tym forum rządzą w końcu mężczyźni :D

Pozdrawiam :)

AngelAgnes
    Gość
    Kaja, Asia, popieram.. ;) żółwik :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Cytat Zamieszczone przez Asia
    Badania polskich (o dziwo) naukowców wykazują, że mężczyźni za najbardziej ponętną kobietę uważają niezbyt rozgarniętą blondynkę o wymiarach 90/60/90
    Wolę brunetki

Cytat Zamieszczone przez Asia
    Natomiast Angus - niestety wykazałeś się brakiem wychowania. Twoja sprawa ale wolałabym żebyś tego więcej nie robił w stosunku do płci pięknej. Wiesz, ta solidarność jajników.. to mocna rzecz :medit:
    Jesteś dość odważną osobą pisząc to na forum gdzie większosć użytkowników to faceci, ja słyszałem o czymś takim jak "solidarność wacków"* ;D

*nie było w tym, żadnego kontekstu gejowskiego :D

AngelAgnes
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    *nie było w tym, żadnego kontekstu gejowskiego
    haha ;) ja nawet na zlocie zdążyłam się przekonać, że niektórych chyba jednak pociągają chłopcy ;) no ale patrząc na te "laseczki" to nawet osoba o odmiennej orientacji pewnie jest w stanie się "rzucić" na taką lalunie ;)

ps. nie obrażając nikogo ;)

Uprawnienia umieszczania postów