Ja zawsze piszę na email ;D teraz też mu delikatnie wytłumaczyłem, że się myli ;DZamieszczone przez Supermen
Ja zawsze piszę na email ;D teraz też mu delikatnie wytłumaczyłem, że się myli ;DZamieszczone przez Supermen
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ja mam aplinę, Ty masz alpinę, wszyscy mamy apliny :)
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
Daj znać co odpisał,może być wesoło ;DZamieszczone przez coboss
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
Nie każdy się zna na 7er. Sprowadził auto na handel. Z tyłu pisze Alpina, angol może wcisnął mu wałek, że to jest alpina albo się nie dogadał i myśli, że to alpina, różnie może być.
To tak jak by ktoś z nas sprowadził na handel jakiegoś dajhatsu czy inną honde civic i pisało by, że jakaś tam sportowa i niemiec też tak coś mówił. No to piszemy w niewiedzy, że kurde sportowe a tu proszę cały klub hondy civic dzwoni do nas i wysyła majle z bluzgami.
Mnie to osobiście lotto czy facet napisze alpina czy brabus czy może novitec. A jeśli nie jest to alpina to tym bardziej mi to wisi bo świata zmieniac nie zamierzam. Panowie szanujcie swój czas
Nigdy nie odpisują :D no może raz ktoś zmieszany odpisał :) ale to nie było w sprawie samochodu. Zawsze bombarduje wieśniaków co sprzedają HID-y i ich hasła "kup Bi-xenon H4" ale mnie w tedy telepie! Później masz wiochę na drogach co tak razi, że ujechać nie idzie :/Zamieszczone przez gierobiala
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!