Witam. Miałem doładnie ten sam problem i te same objawy co w aucie kolegi m.r.77.bmw
i po dłuzszym męczeniu sie z autkiem zostało sprzedane. Usterka pojawila się w bardzo dziwny sposób gdyz wygladalo to tak: przyjechalem sobie na parkink pod supermarket zgasilem auto i po chwili uruchomilem ponownie i usterka sie pojawila odrazu po tej czynnosci, zabrałem wiec sie za kombinacje majace na celu usunięcie usterki. Pierwszym krokiem (najtańszym i najprostrzym) było zakupienie drugiej skrzyni tak tez zrobilem leczy przy zakupie popełnilem wielki bład gdyz zakup odbyl się poza allegro, przyszla skrzynia na 8 pin (moja byla na 7) po zamontowaniu skrzyni nic się nie zmienilo, wiec zakupilem sterownik na 8 pin i zmienilem wiazke, skrzynia nie dzialala wiec pojechalem do Pana Zdziska z blaszanego garazu ktory stwierdzil ze obie skrzynie maja uszkodzone kosze. To mnie nauczylo ze najlepszym sposobem na ta usterke jest: znalesc auto z przeznaczeniem na czesci jezdzace (np anglik) i zabrac z niego skrzynie + sterownik, a wczesniej jeszcze się przejechac no i oczywiscie gwarancja rozruchowa. Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem
) | Ex: BMW E32 735i '87