Kodowanie modułu świateł. Potrzebny komputer, kabel, program i wiedza.Zamieszczone przez tommekz
Kodowanie modułu świateł. Potrzebny komputer, kabel, program i wiedza.Zamieszczone przez tommekz
Chyba jedyną osobą która mogłaby mi pomóc jest Greg ..Zamieszczone przez sylwekk
Tomek
Na pewno nie jedyną, ale dobrze kombinujesz :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
tak ale z tego co wiem to on czasami jest w nowym sączu także już napisałem do niego PW ..Zamieszczone przez sylwek7
fotka jak skończe oczywiscie będzie tutaj..
Tomek
Fotki Sylwka K Dadzą Ci do myślenia Mi sie podoba opcja sidemarker :D
KLIK
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Ja tak mam i nie chce niczego innego :D
FAjnie tylko że tam jest biały kierunek .. a ja bedę miał kierunek żółty ..Zamieszczone przez -czarek-
Tomek
I prawidłowo. W przedliftowych "Amerykanach" nie było opcji białych kierunków.Zamieszczone przez tommekz
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Jak tylko przyjdą mi kierunki to założę , dogadam się z Gregiem i wrzucę tutaj fotki ..Zamieszczone przez michal_5000
Tomek
Właśnie, takie coś jest legalne? Nie chodzi mi o programowanie aut u nas ale widziałem ostatnio jakiegoś pikapa prostu z US i jechał na kierunkach które mocno świeciły. Nie chodzi mi tyle o te światła co ich kolor. Pewnie te światła do jazdy w dzień są tak legalne jak i nasze ringi :D
Interesuje mnie podświetlenie klamek, nie jest fabryczne czy to gra świateł? Fabrycznie świecą słabiej i na żółto. U Ciebie mocniej i na niebiesko? Czy to tylko złudzenie optyczne?Zamieszczone przez sylwekk
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!