Chyba jedyną osobą która mogłaby mi pomóc jest Greg ..Zamieszczone przez sylwekk
Chyba jedyną osobą która mogłaby mi pomóc jest Greg ..Zamieszczone przez sylwekk
Tomek
Na pewno nie jedyną, ale dobrze kombinujesz :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
tak ale z tego co wiem to on czasami jest w nowym sączu także już napisałem do niego PW ..Zamieszczone przez sylwek7
fotka jak skończe oczywiscie będzie tutaj..
Tomek
Fotki Sylwka K Dadzą Ci do myślenia Mi sie podoba opcja sidemarker :D
KLIK
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Ja tak mam i nie chce niczego innego :D
FAjnie tylko że tam jest biały kierunek .. a ja bedę miał kierunek żółty ..Zamieszczone przez -czarek-
Tomek
I prawidłowo. W przedliftowych "Amerykanach" nie było opcji białych kierunków.Zamieszczone przez tommekz
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Jak tylko przyjdą mi kierunki to założę , dogadam się z Gregiem i wrzucę tutaj fotki ..Zamieszczone przez michal_5000
Tomek
Właśnie, takie coś jest legalne? Nie chodzi mi o programowanie aut u nas ale widziałem ostatnio jakiegoś pikapa prostu z US i jechał na kierunkach które mocno świeciły. Nie chodzi mi tyle o te światła co ich kolor. Pewnie te światła do jazdy w dzień są tak legalne jak i nasze ringi :D
Interesuje mnie podświetlenie klamek, nie jest fabryczne czy to gra świateł? Fabrycznie świecą słabiej i na żółto. U Ciebie mocniej i na niebiesko? Czy to tylko złudzenie optyczne?Zamieszczone przez sylwekk
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ale o co właściwie pytasz? O światła dzienne czy o światła obrysowe na lampach kierunkowskazów??Zamieszczone przez coboss