Musze przyznac ze cos w tym jest...
Chociaz ciezko jest mi uwierzyc ze ten "spisek" mialby az tak szeroki zasieg... :shock:
Musze przyznac ze cos w tym jest...
Chociaz ciezko jest mi uwierzyc ze ten "spisek" mialby az tak szeroki zasieg... :shock:
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
W dzisiejszych czasach wszystkiego można się spodziewać ...Zamieszczone przez BOSS
A kiedyś myślałeś tak jak wszyscy ,że samoloty uderzające w WTC były pasażerskie ...
Kolejny news w temacie -> [KLIK]
A to ci zaskoczenie!
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Jeden z naszych juz sie z "nimi" rozprawil ;D
![]()
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Bywa że żarty żartami, jeśli się czegoś nie doświadczy...
ale niestety mojej kuzynki córeczka również ma zdiagnozowaną świńską grypę![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Filmy dają do myślenia. Jak na to popatrzeć to najczarniejsze scenariusze z gier video (np. Metal Gear Solid) nie są aż tak mało prawdopodobne.
W kwestii grypy. Niedawno była ptasia - góra szczepionek kupiona. Teraz jest świńska - znów góra kasy wydana. Za rok będzie np. śledziowa (od jakiejś ryby np.) a za dwa lata od gadów i płazów czyli np. żabia. Za każdym razem kasa kasa kasa. Ale w zasadzie czemu się dziwić - broń - leki - ropa - wokół tego się wszystko kręci. A z USA to też nie ma się czemu dziwić - co oni by zrobili gdyby przesunęli do cywila większość armii - nie mówiąc o obsłudze. Ich racja stanu to prowadzić wojny.