Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Przymusowe szczepienia na H1N1 - koniecznie obejrzyj !

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    nie wiem czemu ale wszystkie programy typu youtube ... nie mam wlasciwego programu do ogladania.. temat juz kiedys byl walkowany na sb.. i wgrywalem - probowalem wgrac .. i nic z tego..

wracajac do tematu.. to czyli lepiej tych szczepionek nie brac...?

Zeby ogladac filmy z Youtube musisz zainstalowac sobie FlashPlayera - http://get.adobe.com/de/flashplayer/ odkresl tylko haczyk przy mcafee security.

Wystartuj przegladarke na nowo i powinno chodzic.

Jezeli nie to twoja przegladarka blokuje Flasha.

Wychodze z zalozenia ze uzywasz Firefoxa.

Jezeli nie to zainstaluj go - http://www.mozilla-europe.org/de/firefox/.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

7ka
    Gość
    Sebek Sukces!!!!!

nie wiem jak to zrobiles ale zastosowalem sie do twoich wskazan... i kurde... moge ogladac YouTube ;D a szczegolnie Lady GaGa ;D

dzieki ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez SEBEK
    Najdziwniejsze jest to ze media komercyjne na ten temat milcza.

Z medii niezaleznych mozna sie dowiedziec o zamieszkach we francji i niektorych stanach USA.

Faktem jest ze WHO jest w stanie oglosic stan wyjatkowy, a wtedy we wszystkich panstwach ktore podpisaly z nimi umowe wszelkie prawa traca swoja moc.

Wtedy zaczyna rzadzic ONZ, WHO (wojsko, policja) a my jako ludzie nie mamy nic do powiedzenia .......

Firmy produkujace szczepionki przeciwko "swinskiej grypie" dostaly od rzadu USA "nietykalnosc". W razie smiertelnych przypadkow po przyjeciu leku - nie bedzie mozliwosci skarzenia tych firm przed sadami.

Oby tylko nie spelnily sie najgorsze scenariusze.

p.s. trzeba w Poraju innymi srodkami zapobiec epidemii .....
    Fakt- faktem jest to bardzo zastanawiajace...
    Moim zdaniem virus A/H1N1 NIE powstal naturalnie, w wyniku mutacji innego virusa itd, tylko zostal stworzony i rozpowszechniony przez czlowieka. Jak to Ferdek powiada- sa na tym swiecie rzeczy ktore sie fizjologom nie snily :D I jest to moim zdaniem zagrywka czysto biznesowa dla firm farmaceutycznych i nie tylko (cholera wie kto za to jeszcze wzial pieniadze). To jest niewyobrazalna ilosc pieniedzy!!
    Ale... Ustosunkowujac sie do tego, co glosi nasz badacz ludobojstwa XX i XXI wieku, to nie wydaje Wam sie dziwne, ze nawija o tym tak publicznie?
    Mozliwosci sa 3:
    1. gdyby tak bylo naprawde, to napewno zanim zdazylby udzielic pierwszego wywiadu ktos by go zdjal lub poprostu zniknalby za sprawa sluzb, ktore sa odpowiedzialne za tego typu sprawy- nie dopusciliby, aby ktos wyjawil tak scisle chroniona tajemnice (bo napewno taka ona jest, jezeli jest w ogole), to samo tyczy sie dziennikarki o ktorej naukowiec mowi. Nie mowiac juz o stronce netowej ktora wisi i ostrzega internautow przed szczepionkami..
    2. mozliwe jest tez, ze instytucje odpowiedzialne za ten "spisek" pozwolily na to, zeby "stary wariat" opowiadal publicznie herezje bo i tak mu nikt nie uwierzy a oni beda robic swoje.
    3. bujda na resorach i "stary wariat" faktycznie opowiada herezje, naczytal sie o II wojnie swiatowej i szuka nastepcy adolfa hitlera- w tym przypadku sa nim rzady krajow zachodnich...

Ciezko powiedziec, czy jest to prawda czy tez nie... cos jest w tym temacie ale zeby ludobojstwo i proba zapanowania nad czlowiekiem..? I ze jest to planowane juz wieeeeele lat? hmm... troche popaprane, jak dla mnie........... czyli co? kiedys sie obudzimy i okaze sie ze wiekszosc ludzi jest juz martwa? Czy bedzie to wygladalo jak "I am legend" z willem smithem??? opuszczone martwe miasta, smiertelny virus, ktorego nie mozna opanowac, zostana tylko nieliczni..? Sami sobie odpowiedzcie na pytanie- czy to jest mozliwe....?

Rzady juz teraz doskonale manipuluja ludzkoscia, wierzymy w to, w co oni chca zebysmy wierzyli, widzimy to, co oni chca nam pokazac... Dowod? Ataki z 11 wrzesnia na WTC i pentagon... myslicie, ze to byly uprowadzone przez talibow samoloty pasazerskie? Ze stoi za tym organizacja terrorystyczna z krajow arabskich? Ja osobiscie w to nie wierze, ogladalem baaardzo ciekawy program na temat 11 wrzesnia... Wiadomo, ze wojna to jest najlpeszy biznes swiata, dlaczego by nie sprowokowac dzialan wojennych poswiecajac kilkaset zyc? w zamian za rope..? w zamian za niewyobrazalna gore pieniedzy..? Dlaczego kraje arabskie maja dyktowac warunki udostepniania ropy innym krajom? Dlaczego USA nie mialoby stac sie takim dyktatorem..? Wielka Ameryka..
    -::

proponuje Wam obejrzec ten dokument o atakach 11 wrzesnia- gwarantuje ze wszystkim szczeki opadna, bo ja do dzisiaj nie potrafie swojej z gleby pozbierac :shock:

Film trwa 52 minuty ale uwierzcie mi, ze warto to zobaczyc!!

http://pops87pl.wrzuta.pl/film/9qUq1...sa_-_caly_film

Takie troche nie na temat ale jak juz mowa o spiskach... ;)
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Tak calkiem publicznie to on soboe o tym nie mowi.

Gdyby "reportaz" nie zostal tutaj pokazany - slyszal by ktos o nim ?

Media komercyjne na ten temat milcza bo sa kontrolowane odgornie.
    Pozdrawiam, Sebek

7ka
    Gość
    ciekawy film

od zawsze bylem przeciwnikiem USA

a czy szczepionka AH1N1 ... dwie pierwsze litery...to inicjaly niebyle jakie panowie..

proponuje aby te filmy zamiescic jako ogloszenie na str gl

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i ECE L A
    Ciekawy materiał o BIOCHIPACH, które mają być wszczepiane ludziom w przyszłości.

Biochipy

Przyznam, że nie jestem mega religijny, ale po tym filmiku odniosłem wrażenie jakby ludzkość już przez to przechodziła.
    Szatan ma trzy szóstki. Ja mam siódemke :D

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Super Hiper Ultra Adminie zapraszamy do działu przedstaw się ;D ;D ;D ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Super Hiper Ultra Adminie zapraszamy do działu przedstaw się ;D ;D ;D ;D
    Nie kpij z SUPERADMINA bo nie znasz dnia ani godziny ..... ;D
    Pozdrawiam, Sebek

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Już dostałem groźby 8/

Prośba do niektórych żółtych...
    Przemeblujcie sypialnie aby wstawać jednak prawą nogą. Świat będzie wtedy fajniejszy :P
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów