Cytat Zamieszczone przez michal_5000
Cytat Zamieszczone przez coboss
PS. Nie trawie Lexusa i nie rozumiem jak ktoś może ten plagiat uważać za piękne auto (bez urazy!)
Plagiat czego wg Ciebie?? Bo chyba nie Mercedesa W140, który pojawił się 3 lata później niż pierwszy LS400...

Osobiście uważam nowego LS460 za jedno z najładniejszych aut spośród obecnie produkowanych. Także mniejsze Lexy mają teraz super stylistykę.
Co nie zmienia faktu, że równie ciekawy jest dla mnie LS400 II generacji (UCF21).
Nie dla mnie jest to plagiat E60 :) kurde zabijcie mnie ale na pierwszy rzut oka (w szczególności tyłu) i powiedziałbym że jedzie 5er a nie Lexus. Jedyna różnica? Że BMW jest bogate w detale które sprawia, że jest piękne i agresywne a Leksus nijaki, bez wyrazu. Już kiedyś wspominałem, że auto na mnie nie robi kompletnie żadnego wrażenia bo brakuje mu tego czegoś.
Nie ciśnijcie mi :P takie mam własne zdanie i odczucie. Dla mnie to zawsze będzie beznadziejny plagiat i zdania nie zmienię. Tak samo jak nie będę Was przekonywał, że jest brzydki a nie ładny :D Skoro Wam się podoba to ok chłopaki :medit: :medit: