---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
No................. Nokia tego nie wytrzyma, ale i tak wolę Nokie. Jak to znana osoba mówi ..."są telefony i jest Nokia..." a tak poza tym, to jak dla mnie, to jest to pastwienie się nad telefonem.![]()
nokia 3310 to byl telefon nie do zajechania.
P.P.K.K
Ale walka :D stare Ericssony i pierwsze SonyEricssony też takie były ale żaden nie był tak mocny. jest to chyba jedyny telefon który spełnia wszystkie wymagania wojskowe :) (mówię o tym Samsungu)
Bądź co bądź mi by się przydał telefon taki jak ten bo na prawdę ich nie szanuje. Zawsze biorę telefony z najwyższej półki za grubą kasę a te w moich rękach po miesiącu już wyglądają jak ściera :D
Z resztą pokaz dałem w Kaliszu gdzie na dzień dobry telefon pocałował płytki na podłodze :D tak mam na co dzień nie był to wypadek ;)
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
nokia 6300 jak dla mnie jest niezawodna :)
zalana nie raz i rzucana tyle razy i tylko raz się rozpadła ....
najbardziej niezawodna..hmmm.....to oprócz starej biznesowej 6310i jeszcze była taka stara nokia z antenka 5110 nie wiem czy ktos ją jeszce pamieta...
a samsunga s-6 hehehh jak sie go mocno rzuciło mozna było kogoś zabić...cegla:)
Easy
trahit sua quemque voluptas
Wergiliusz
هناك تحديات للمبارزة من الذين يمكن ان يقتلك: ويقول المثل القديم
Ale mało który telefon jest tak wytrzymały na mróz błoto i wodę jak ten samsung:) jakby miał więcej ciekawych funkcji to bym się na niego skusił bo jeżeli oprogramowanie nie zawiedzie to jest telefon na lata.. i oczywiście jeżeli się nie znudzi :)
Widac nie jestem sam na tym swiecie :what: :what:Zamieszczone przez coboss
Jaki inny telefon zamrozisz? Fizycznie rzecz biorąc sama bateria powinna od razu się rozładować itd. W tym czymś zaawansowana technologia musi być na każdym kroku.Zamieszczone przez mrekor
I cena pewnie też powali na kolana :D
Ericsson R310s ... Dla mnie był mega telefonem - Chłop Autosanem PKS-u po nim przejechał i to nadal działało ...