Olej może być zwykły ATF czerwony. Ja zalałem Mobilem i śmiga hydraulika. Ja w ciągu roku wymieniłem już dwa razy amortyzatorki. Opadająca klapa to przez to że jeden nie trzyma tak jak powinien
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Olej może być zwykły ATF czerwony. Ja zalałem Mobilem i śmiga hydraulika. Ja w ciągu roku wymieniłem już dwa razy amortyzatorki. Opadająca klapa to przez to że jeden nie trzyma tak jak powinien
Czemu? Piszesz z doświadczenia? Sorki za zgryźliwość. Ktoś z bardziej doświadczonych dawno już pisał że zwykły olej też można lać. Śmiga rok.
Czytałem ,że właśnie poumierało na ATF. Rok rokiem tylko zależy ile klapy używasz.
Używaj dwa razy dziennie i sprawdzimy ile wytrzyma :)
Poco lać atf czy inny jak zamiennik oryginału czyli AeroShell jest na OLX i allegro za śmieszne pieniądze
Ja go leje i najmniejszej różnicy niema
Mnie dopadl troche inny problem, mianowicie klapa sie podnosi i opuszcza bezproblemowo, ale nie zamyka, czyli klikam guzik leci sobie w gore laduje cegly i zaprawe, klikam guzik pouszcza sie do samego dolu i odpija na jakies 5cm i tak zostaje niedomknieta. trzeba nia pozniej zdrowo trzepnac zeby sie zamknela. zna moze ktos z was rozwiazanie ??
Nie wozić cegieł i zaprawy . Ona Tobie po prostu odpłaca się pięknym za nadobne :)
Obejżyj siłownik teleskopy czy nie spadł któryś z główki. Miałem tak samo. Jeden spadł mi z mocowania które jest przy puklu
To to jest forum E65 czy E60? Ja piszę o E65. Jakie on ma w końcu? Chyba Miro nie zrozumiałeś mnie.