Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 150

Wątek: Kraków

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Gokarty też mogą być w sobotę ! Tylko będzie większy tłok - a jak umówimy się na niedziele jakoś po południu to będzie większy luz .

Może to być także niedziela bo wtedy można oglądnąć F1 - Gp Japonii :]

Jeżeli wolicie to może to też być ta niedziela ( 27.09) - wtedy jest Gp Singapuru

AngelAgnes
    Gość
    Tylko do tej niedzieli zostało 2 dni.. wiec mysle ze to za mało czasu, aby zebrała sie na tyle liczna grupa, zeby oplacala sie rezerwacja..

BMW
    m60
    My nie będziemy wynajmować toru - więc liczba osób nie ma znaczenia - nie będziemy płacić tych 600zł za godzinę ... Tylko zrobimy rezerwację na indywidualne przejazdy - zarezerwujemy tor np na godzinę czy 2 i będziemy w tym czasie jeździć - powiedzmy nich to będzie 10 osób to można zarezerwować na godzinę i każdy będzie w tym czasie jeździł np te 24min za 50zł ( czyli 3 przejazdy po 8 minut ) ...

Rezerwacja jest potrzeba po to , żeby nie było tak , że pojedziemy a na miejscu okaże się że jest na miejscu 10 innych osób i będziemy czekać godzinę na swoją kolejkę .

Ja już wszystko ustaliłem - teraz jak możecie to napiszcie co komu i kiedy odpowiada i może się jakoś zgramy.

AngelAgnes
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    My nie będziemy wynajmować toru - więc liczba osób nie ma znaczenia - nie będziemy płacić tych 600zł za godzinę ... Tylko zrobimy rezerwację na indywidualne przejazdy - zarezerwujemy tor np na godzinę czy 2 i będziemy w tym czasie jeździć - powiedzmy nich to będzie 10 osób to można zarezerwować na godzinę i każdy będzie w tym czasie jeździł np te 24min za 50zł ( czyli 3 przejazdy po 8 minut ) ...

Rezerwacja jest potrzeba po to , żeby nie było tak , że pojedziemy a na miejscu okaże się że jest na miejscu 10 innych osób i będziemy czekać godzinę na swoją kolejkę .

Ja już wszystko ustaliłem - teraz jak możecie to napiszcie co komu i kiedy odpowiada i może się jakoś zgramy.
    Nie pisałam o wynajmowaniu toru... użyłam słowa rezerwacja... ;) i miałam dokładnie to samo na myśli, o czym właśnie napisałes.. ;)

BMW
    m60
    Ok.

Wszyscy już wiedzą o co chodzi , to teraz trzeba wreszcie coś ustalić , a nie lać wodę przez 2 strony ;)

Proszę się wpisywać kto na gokarty i ustalić kiedy - czy w tą niedzielę czy następny weekend ( sobota lub niedziela - 3-4.09.2009) .

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Proszę się wpisywać kto na gokarty i ustalić kiedy - czy w tą niedzielę czy następny weekend ( sobota lub niedziela - 3-4.09.2009) .[/quote]

dokladnie wpiszccie co i kiedy komu pasuje i cos wspolnie ustalimy!
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    No niestety ja na te łikend jestem z lekka uziemiony.... w sobotę jestem cały dzień w Częstochowie na szkoleniach, a z drugiej strony to jestem uziemiony - moja "kochanka" siedzi pod respiratorem (i tak jestem kozak, bo dałem radę ją pchać ok. 300m, jak mi umarła wczoraj na środku skrzyżowania 8/ ;( )
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

BMW
    m60
    Ale niedzielę masz wolną , a ktoś cię może zawsze podrzucić :D

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    to mówimy w końcu o niedzieli za 2 dni czy o weekendzie 3-4 października? :P
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

BMW
    m60
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor
    to mówimy w końcu o niedzieli za 2 dni czy o weekendzie 3-4 października? :P

No właśnie to staramy się ustalić ;D

Uprawnienia umieszczania postów