Strona 6 z 15 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 150

Wątek: Kraków

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Z tego co wczoraj widziałam to tor gokartowy pod forum dalej funkcjonuje : ) jest jeszcze jeden tor w hali, nie pamiętam ulicy ale był całkiem fajny (tu Wiktor mógłby więcej powiedzieć bo jakoś niedawno tam był). Gokarty mogłyby być ewentualnie planem B jeżeli nie dopisałaby pogoda na ognisko. Tylko z tego co pamiętam to urodziny Angel mają być zakrapiane także byłby problem transportu i samej jazdy ; )

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Na makuszyńskiego tor jest w hali - tak że akurat na jesienną pogodę .

Zabawa może być przednia - można np zrobić zawody 7er - kto wykręci najlepszy czas :D Na torze może być max 5 gokartów więc można się podzielić na grupy i zrobić jakieś zawody :)

AngelAgnes
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Asia
    Gokarty mogłyby być ewentualnie planem B jeżeli nie dopisałaby pogoda na ognisko. Tylko z tego co pamiętam to urodziny Angel mają być zakrapiane także byłby problem transportu i samej jazdy ; )
    Asiu, nie jeden spot był już zakrapiany :D i jakos dalismy rade nawet w N.Targu ;) mysle , ze jest to kwestia organizacyjna... no ale najpierw pozostali muszą jeszcze przedstawić swoje zdanie w tej kwestii : ogniska bądź gokartów... ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    No tak, tylko wtedy wszyscy nocowaliśmy w samochodach. A jeżeli chodzi o skałki to nie wiem czy to jest dobry pomysł

A co do decyzji, to jak zawsze się dostosuje bo i tak będę nie pijąca :razz:

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    Agnes przepraszam ,ale nie będzie mnie na twoich urodzinkach :(.
    Od piątku przyszłego tygodnia do niedzieli późnego wieczora robię gościowi (doposażam) jego e38 ...inny termin gościa nie interesuje a muszę odrobić moje ostatnie zakupy ;/..

ale odbijemy sobie innym razem :) (i koledzy proszę nie dopisywać podtekstów do tego "odbijania " ) :P
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

AngelAgnes
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez tiron
    Agnes przepraszam ,ale nie będzie mnie na twoich urodzinkach :(.
    Od piątku przyszłego tygodnia do niedzieli późnego wieczora robię gościowi (doposażam) jego e38 ...inny termin gościa nie interesuje a muszę odrobić moje ostatnie zakupy ;/..

ale odbijemy sobie innym razem :) (i koledzy proszę nie dopisywać podtekstów do tego "odbijania " ) :P
    Spoko ;) są rzeczy ważne i ważniejsze ;) do następnego !

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    widze ze pomysł z GOKARTAMI spodobał sie meskiej czesci forum ;D
    dlatego moze ktos z was by podskoczył i zobaczyl jak to wyglada czy sie da dogadac z wlascicielem i wynegocjowac jakies lepsze warunki,sam niestety nie moge bo nie mam czasu i nie moje rejony niestety dlatego z gory przepraszam ze Was prosze
    moze to byc fajny sposob na spedzanie jesnienno - zimowych spocikow (bo i takowe w miescie KRAKA sie zdarzaja jak wiecie)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    jutro tam podjadę i zobaczę co się da zrobić ... Ważne żebyśmy ustalili dokładnie termin i godzinę to będzie można zrobić rezerwację , żeby sobie jeździć we własnym gronie .

Niestety gokarty nigdy tanie nie były - ale raz na pół roku można zaszaleć :D

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    dokladnie a w koncu 50 pln za 25 min to nie jakis kosmiczny majatek a gwarantuje zabawe
    i takie emocje jak sex narkotyki i co tam jesczze chcecie razem :what:
    XSILVER dziekuje z gory za pomoc :medit:
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

AngelAgnes
    Gość
    Jeśli chodzi o cennik gokartów koło Forum :

Gokart 6.5KM 9 min- 20 zł , 36 min- 70 zł

Gokart 9KM 9 min- 25 zł , 36 min- 90 zł

Istnieje możliwość rezerwacji toru na dla większych grup, firm, wycieczek.

Cene prawdopodobnie myślę, ze można by było delikatnie zbić...
    Tu ich strona internetowa , mapka jak dojechac i wszystkie inne informacje...
    http://www.gokarty.pl/

http://wrt-karting.pl/cennik/ tutaj cennik innego toru , ul. Makuszynskiego w Hucie, aczkolwiek cenowo wychodzi drożej i jest o wiele dalej pod względem dojazdu..

http://www.formulam1.pl/gokarty.html tor przy M1 , gokarty o mocy 6,5KM , w sobote 25 zł - 10 min.

Uprawnienia umieszczania postów