Witam. Mam pytanie odnosnie liftingu e38- co jest potrzebne zeby go wykonac tzn jakie elementy trzeba zmienic i jaki jest szancukowy koszt jesli macie pojecie.Chodzi mo glownie o lift przodu. Dzieki pozdrawiam.
Witam. Mam pytanie odnosnie liftingu e38- co jest potrzebne zeby go wykonac tzn jakie elementy trzeba zmienic i jaki jest szancukowy koszt jesli macie pojecie.Chodzi mo glownie o lift przodu. Dzieki pozdrawiam.
lampy i listwy pod lampami jak z przodu --- cen ci nie podam bo u dealera koszt spory a jak se gdzieś upolujesz taniej to bedzie taniej :) i chyba tyle z tego liftu ...
No nie... Wg mnie inne są całe front quarterpanels czy też błotniki - zauważ że przedni kierunkowskaz po lifcie jest jakby bardziej wydłużony.
Ponadto chyba nerki.
Gdzieś słyszałem że progi były tez inne, no a z tyłu lampy "kryształki" + klapa bagażnika z listwą nad tablicą.
To tyle co wiem, prośba do mądrzejszych o uzupełnienie ;)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Ale tylko dla wersji chromlineZamieszczone przez michal_5000
Jeśli chodzi o przód to :
-Lampy
-Listwy pod lampami
-kierunki
-błotniki
-nerki
Koszt. Duży jeśli znajdziesz używki to taniej. Lampy ok. 2500 zł (używane oczywiście). kierunki to śmieszna kwota nerki ok. 300zł ASO a błotniki można pospawać.. Do tego malowanie.
I do tego nakladki na progi , koszt uzywanych jak znajdziesz okolo 500-600zl 2 szt
A w ASO nie pytaj :D
W dziale zrob to sam sa fotorelacje Sebka i Grega ;) Lampy i listewki pod lampami to koniecznosc (lampy minimum 1500 za ksenon przy duzym szczesciu, a normalnie za 2000zł mozna dostac, za 2500zł to juz od cwaniaczków szukajacych naiwnych na Allegro ;) ). Blotniki mozna spokojnie przerobic. Nerki najlepiej pelen chrom od 750 za ok. 360zł w serwisie o ile pamietam (to bylo chyba info od olejusa wiec mozna wierzyc :) ). Nakladki na progi nie wiem ile kosztuja, ale pewnie tak jak mowi trolu. Lampy tyl krysztalki od 500 za nowe zamienniki do 1000 za uzywki oryginalne (chyba ze z pomaranczowym migaczem to taniej). Klapy tylnej nie trzeba zmieniac, listwe mozna doczepic.
A jak jest z tylnymi lampami? Pasują bezproblemowo z po liftowej do starszej?
Pasuje bez problemu jest taka sama tyle ze ładniejsza ;)Zamieszczone przez Markooo
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo