Cytat Zamieszczone przez RockR
Miał - spalanie :hihi:

Piękny ten merc, tylko przez ten wir w baku nie mogę sobie puki co na niego pozwolić ;(
Hm... Masz jakieś doświadczenia z W126 na podstawie których tak mówisz?
Palił praktycznie tyle samo co E38 740i - ok. 19l/100km po Warszawie (raczej weekendowo).

Cytat Zamieszczone przez tomcad
Czy ten samochód miał jakieś wady lub niedociągnięcia które Cię drażniły?
I tak, i nie... ;) Nie miał niedociągnięć w rozumieniu błędów konstrukcyjnych czy zawodności - jednak ileś rzeczy mi nie przypasowało. Przekonałem się np. że nie lubię aut 2-drzwiowych, brakowało mi też kilku rzeczy jak szklany dach, podświetlenie zegarów, xenony... Ergonomia, układ przycisków - też bezdyskusyjnie lepsze w BMW. Za to siedzenia i jakość skóry - rewelacja lepsze moim zdaniem nawet od Kontoursitzen w Nappaleder.

Cytat Zamieszczone przez FuBu
Samochód ten naprawde dawał przyjemności z jazdy , niestety nie dlugo ... dwa dni po zakupie padła skrzynia biegów (brak wstecznego biegu) koszt naprawy 4tys PLN'ow
Pojezdziłem kilka miesięcy i sprzedałem ... Jednak Audi nie dawało aż tyle przyjemności z użytkowania co dawały mi poprzednie BMW
Fubu, a możesz coś więcej powiedzieć o tym A8? Pomijając awarię która się przytrafiła - jakie wrażenia z wnętrza, jakości wykonania i samej jazdy? Gdybyś miał porównać z E38?