Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 83

Wątek: Twoje pierwsze auto i wspomniena z nim związane:-))

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IL 2001r
    Moim pierwszym autem byl
    Zuk ,nie pamietam z ktorego roku.Wiem ze byl z przetargu do Milicji/Policji miala ogromne dziury w blotnikach , ale dwie spodnice textylne i zywica daly rade.
    Wielu kolgow chcialo pozyczyc kluczyki na 15min podczas wiejskich dyskotek Ojjjj robil furrore ;D ;D
    Nazywalismy go tupiacy byk , bo przy odpuszczeniu gazu lomotal wal napedowy, efekt byl taki jakbysmy wozili w srodku wscieklego byka
    Fajne auto

cos w tym stylu

Fajny VAN ;D ;D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728iA
    Pierwszym autem była E30 coupe 316i - pierwsze drifty, pierwszy respekt do tylnego napędu, pierwszy seks w aucie ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    ja edukacje zaczynałem od podziwiania syreny 103 albo 105 nigdy nie wiem jaka byla ostatecznie wiem natomiast ze miała dzwi otwierane inaczej tzw zlodziejka
    otoz mial ja moj wujek i ni cholery nie dawal sie nia powozic :razz:

prawo jazdy zrobiłem i swoja dorosła jazdę rozpoczołem na poczciwym czerwonym maluszku 126p

potem byl polonez (borewicz) 1,5 czerwien
    potem matiz 0,8
    potem kilka autek służbowych ze 3 toyoty corole skoda renówkamegane opel combo

no i obecnie 7er czyli e38 728i a już mi sie marzy inny model wiec chyba jeszcze kilka propozycji przede mna
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Ja zacząłem swoja edukację od Poloneza z 83 potem była Seat Cordoba z 95 ( poślizgi ćwiczyłem auto super do nauki ) następnie Skoda Octavia 1.9 130 KM z 2004 te wszystkie auta na spółkę z Mamą a pierwsze własna to aktualna e38
    Moja Nunia

Początkujący Użytkownik
    Ja swoją karierę zacząłem od Opla omegi z 1990 2.0 R4 (115km)+LPG :) przez podłogę można było podziwiac drogę nic z elektryki w nim nie działało wskazówki od paliwa temp obrotów i cała reszta grzecznie leżała :D. Kolejne auto to też była Omega A ale w wersji 3000 z 1992r 3.0V6 24V (204km) w idealnym stanie jak ja sobie pluje w brodę że ja sprzedałem dalej mi się po nocach śni ;) no i po Oplach przyszedł czas na BMW E32 którym 2 rok z dumą się poruszam :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Moim pierwszym był czerwony fiat 126p którego do dzisiaj wspomina moja żona :) miałem w tedy 17lat :D (zgarną mnie z krzyżówki jakiś psychiczny taksówkarz- auto do kasacji)

Później jeździłem Seatem Malaga 1.7D :) hehe brzydki ale fajny, kumple mówili, że podjechała Argentyńska Mafia gdy przyjeżdżałem ;D (padł w nim silnik, egzotyczny silnik i nie dostałem części, auto na złom)

Kolejnym autem był Opel Omega B '97 (2,5TDS) do którego za to ja mam wielki sentyment, piękne, wygodne auto i to właśnie od niego zaczęła się przygoda z marką BMW (silnik, rewelacyjna skrzynia biegów i napęd na tył) (coś nie poszło ;D i skończyła żywot w głębokim rowie)

I od ponad roku E38 :) (730d) mam nadzieję, że kolejne będzie E65 745d ;) i mam nadzieję, że E38 w końcu uda mi się sprzedać ;D a jak nie to w końcu to auto ma AC ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    Pierwszy był porszonez GLI super maszyna nie do zdarcia a częsci bajecznie tanie :D, seicento 900 puszka jak cholera.... nie dla mnie, octavia 1.9tdi, no i nareszcie kupiony za własną kase e38 :P przez najbliższe lata nie mam zamiaru zmieniac 7er :D przez co nie żałuje na nią pieniędzy :) zresztą zawsze byłem w niej zakochany :D .

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    Moim pierwszym autem był polonez.
    Ciężko w to uwierzyć, ale byłem z niego zadowolony :D
    Moim drugim samochodem stało się E38.
    Pamiętam komentarz gościa jak od niego kupiłem to swoje pierwsze BMW:
    "Ale mógł Pan sobie kupić choć na miesiąc jakąś skode Octavie,
    a nie tak od razu z poloneza do BMW serii siedem" :D
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

Skoda Fabia 1.4 - spoko autko. Zaliczyłem w nim pierwszego i mam nadzieję ostatniego czołowego dzwona :/ Po zrobieniu auta jeździłem nim jeszcze z 1,5 roku ale jakoś nie miałem do niego serca.

Opel Vectra B Combi 1.8 - no mega gablota w porównaniu do Skody ale też jakoś nie zaiskrzyło między nami ;D

No i w końcu e38 :medit: i na razie tak już zostanie ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Uprawnienia umieszczania postów