Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 83

Wątek: Twoje pierwsze auto i wspomniena z nim związane:-))

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Renault 19 chamade limited edition 1.7 unleaded 1992-

Auto miało prawie 300 000 km, nie było oszczędzane i doiwestowywane bo z "czego"
    NIGDY WIĘCEJ FRANCUZÓW :razz:
    Pewność na każdym kilometrze ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)
    Cytat Zamieszczone przez sennapowieka
    Renault 19 chamade
    Kolega mial to samo... odpadła mu skrzynia biegów
    Sama w sensie mu tego no.. odpadla;)
    per aspera ad astra

BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez ariusz
    Renault 19 chamade
    Kolega mial to samo... odpadła mu skrzynia biegów
    Sama w sensie mu tego no.. odpadla;)

o_0
    skrzynia to raz, ja miałem chyba 5 rozruszników ;D do tego non stop zawiecha blee

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Moje pierwsze to Opel Ascona A 2l. tył napęd na zawieszeniu Opla Manty ;) Po odebraniu prawa jazdy, w ten sam dzień uciekałem Policji. To było głupie...
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Moje pierwsze autko - BMW e38 :P

Nastepne - BMW e38 srebrne 740dA/740iA/750iA w longu...

Pozniej moze Lexus LS 600h :)

Moje pierwsze własne auto to audi 90 urquattro 2.2 R5 z 86r model B2A 86Q. Piękne auto i jak się później okazało (oczywiście jak sprzedałem za niewielką kase) że jezdzi tylko kilka sztuk po polsce a ceny ich są niesamowicie wysokie. Poźniej Audi Coupe Quattro, S2 Quattro, E38 740ia 99r- czołówka z autobusem, E38 735ia 99r ze slabym wypasem wiec sprzedałem no i teraz 740da z fajnym wypasem i nie sprzedam :) Oprócz tego ze 6 służbówek i auta rodziców.... Ale i tak sentyment najwiekszy mam do pierwszego bo od 8 lat nie spotkałem takiego na drodze :(

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    Moje pierwsze auto to e38 740i. Wiekszości starszych użytkowników z pewnością się to nie spodoba aczkolwiek kupując to auto nie kierowałem się opinią innych :) Od kiedy pierwszy raz zobaczyłem to auto, zawsze chciałem je mieć. Los sprawił, iż miałem akurat troszkę odłożonych pieniędzy i byłem w stanie sobie takowe sprawić ... Oczywiście kupno nie było spontaniczne, gdyż wcześniej starałem się przeanalizować wszystkie aspetky kupna tego pojazdu: koszty utrzymania, elementy nadmiernie eksploatujące się, częste usterki itp. Pomimo swojego wieku jestem bardzo spokojnym kierowcą, nie lubie się również afiszować aczkolwiek lubię kiedy auto mi się podoba, więc posiadanie tego auta tym bardziej na osiedlu, gdzie wszyscy wszystko wiedzą ;] było bardzo uciążliwe, ponieważ każdy sąsiad krzywo na mnie patrzył ;] Tak czy owak nie wspominam za dobrze pierwszego egzemplarza z racji jego wieku - wpakowałem w nie mnustwo pieniędzy, których już nigdy nie odzyskam :] Obecne 740il będzie moim oczkiem w głowie i postaram się utrzymać to auto w dobrym stanie tak długo jak to będzie tylko możliwe :) Pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Oj, tam darwaso - nie widziałeś jak Transporter w jakiejś francuskiej mieścinie wykiwał całe stado policjantów?? ;D
    (BTW, długo wcześniej ani później nie widziałem tak żałosnego filmu :hah: :hah: )

Wracając do sedna - moja historia samochodowa zaczęła się stosunkowo późno. Pierwszym własnym autem był Mercedes 560 SEC.
    Wspomnienia? Poczucie otaczającej solidności (to wtedy "odkochałem" się w autach amerykańskich), pierwszy kebab w Niemczech, pierwsza fotka z fotoradaru, pod koniec problemy z zapłonem i skrzynią... Ogólnie kupiłem go trochę wcześniej niż było mnie stać na utrzymanie - z konieczności więcej stał niż jeździł. :)

'00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

BMW
    ORIENT
    Zacnie się prezentował SEC- całe szczęście że nie uciekałeś przed policją :medit:

jak kolega

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Zacnie się prezentował SEC- całe szczęście że nie uciekałeś przed policją :medit:
    Weź bo padnę... :hah: :hah: :hah:
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Uprawnienia umieszczania postów