A daj linka :)Zamieszczone przez xsilver
A daj linka :)Zamieszczone przez xsilver
masakra wszystkie zderzaki do wymiany progi tylne światła nie wiem co z błotnikami czy jest to jakaś nakładka czy czy wycinane ale za to jak robił to Vortech to może niezłe chodzić moim zadnie jest do uratowania i nawet cena nie jest zła
BMW jest jak ocean uczuć - gdy raz się zanurzysz, utoniesz...
Cena nie jest zła bo to anglik :)
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Zderzaki i brewki wyrzucic i nie bedzie tragedii, a silniczek miodzio :) ciekawe tylko czy juz nie jest dojechany.. :>
Na forum bmw-klub.pl - poszukaj...
Ktoś tam się nad nim zastanawiał, tylko cena byla niższa - i doszliśmy do wniosku , że można go przywrócić do w miarę normalnego wyglądu i śmigać po UK .
Tylko jak steptronic ma wytrzymać te 400KM?? Skrzynia na jeden sezon? (używana) :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Tak,tylko to nie jest forum bmw-klub.pl ,na tym forum ten link nie był wałkowany wiele razy,jest pierwszy raz ;) .Ciekawe czy właściciel wie ile kosztuje taki nowy kompresor jak był podany wcześniej w linku,obawiam się,że nie,bo pewnie cena by jeszcze podskoczyła,więc nic tylko kupować auto dla samego kompresora ;DZamieszczone przez xsilver
Zamieszczone przez marek1132
nie przesadzasz ? takiego paździerza anglika można kupić za grosze - a cena nowego kompresora to ok 15tyś zł - za używkę to nie wiem czy ktoś by 5 tyś zł dał ...
Rachunek prosty - paździerz + używany kompresor = 15tyś zł ? + sprzęt audio ...
a dam jeszcze raz, białorus custom
![]()
Ładny klin uzyskał ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98