http://moto.allegro.pl/item721259735..._e65_740d.html
jakby bylo mnie stać to miałbym tą 7er w swojej kolekcji :)
http://moto.allegro.pl/item721259735..._e65_740d.html
jakby bylo mnie stać to miałbym tą 7er w swojej kolekcji :)
Piękna BESTIA!!! :D
Jeśli chodzi o mnie to jakoś mnie nie olśniła. Fakt że ładna ale jakiejś rewelacji nie ma. Może to dlatego że nie jestem fanem wersji shadow ale są gusta i guściki.
Jak nie cierpię tuningu to ta jest nie źle wykonana. Bardzo ładnie wyposażona. Ale koła nie do przyjęcia. W Łodzi to po 3 km straciłbyś wszystkie plomby a we wrocku.... :razz: (sorka koledzy z wrocka ale u Was rzadzący zapomnieli, że wynaleziono już asfalt i proste drogi :) )
Fakt - auto ladne lecz cena tez wygorowana - 35 Tys Euro + 18% wartosci przy rejestracji w polsce to nie malo. Szkoda ze wlasciciel nie opisal dokladniej tej pelnej ocji.
Z tego co sie orientuje to auto bralo udzial w RageRace, a wlasciciel jest u nas zarejestrowany.
Pierwsze slysze zeby auto mialo w trybie S skrzyni automatycznej wieksza moc silnika, z tego co wiem, tylko skrzynia w tym trybie inaczej redukuje i to wszystko.
Wypasiona 745i z 2004 (po lifcie) roku w Longu i felgach 22 z porownywalnym wyposazeniem i kilometrami mozna kupic w de za ok. 16-17 Tys. Euro ........
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
ale godna jest :)
Nie no jest mistrzowska Cudo
Only E38
Wszystko kwestia gustu. Mi E65 wcale się nie podoba. Już nie ma tego wyglądu co E38 i jest za bardzo nadmuchane. Wnętrze też jakby nie od BMW.
Popieram kolegęZamieszczone przez lvisko
E38 to szyk i elegancja. E65 to wyjście poza klasę/ Ale co się komu podoba.
Podobno po wprowadzeniu na rynek następcy E38 zwiększyła się sprzedaż siódemki. (łatwo to sprawdzić patrząc na katalog sprzedaży) A ponoć sprawiło to, to że wreszcie seria 7 stała się bardziej powszechna i przypominająca nowe auta, ginie w natłoku nowych konstrukcji i już nie wyróżnia się tak. Jak dla mnie jest to minus. Ale dla ludzi którzy cenią ponad wszystko VW i jego sztandarowy model: Golf, BMW zrobiło postęp we właściwą stronę. Osobiście nie rozumiem fascynacji Golfami jak i serią E65 a ta najnowsza F to już w ogóle masakra. Tylko mam nadzieję, że jakość materiałów nie poszła tak w dół jak to się ma między seriami E32 a E38
Pozdro
To auto kolegi HrabiaMateusz 0- jest na naszym forum.
Ostatnio widziałem ja u Sikory i... jakoś nie zrobila na mnie super wrażenia. Troszkę dziwny ma przedni zderzak ale to kwestia gustu. Poza tym była bardzo brudna :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98