http://img39.imageshack.us/img39/4158/poprostufiat.jpg :shock:
Arab w turbanie pasuje do takiej fury ;D
Ciekawe czy ma klimê :P
http://img39.imageshack.us/img39/4158/poprostufiat.jpg :shock:
Arab w turbanie pasuje do takiej fury ;D
Ciekawe czy ma klimê :P
Czasami wychodzi lepiej ni¿ planujesz-pomy¶la³ ch³op gdy rzuci³ m³otkiem w kota a trafi³ w te¶ciow±
Ma na pewno
:what: :what: :what:
to akurat nic dziwnego , bo nie wiem czy wiecie turecki koncern samochodowy "TOVASI" do 2005 r produkowal samochody fiat 125p pod nazw± TOVASI SRDCE , fiaty regata ,mirafiori i nasze maluchy pod ichniejszymi nazwami.
To jaki¶ ma³y ten koncern musi byæ bo jak siê wpisuje w goglach to nic nie wyskakuje. :?Zamieszczone przez rEwelka
Czasami wychodzi lepiej ni¿ planujesz-pomy¶la³ ch³op gdy rzuci³ m³otkiem w kota a trafi³ w te¶ciow±
Przepraszam popelni³am bl±d - literowke nie Tovasi a Tofas:
modele:
125p - MURAT
regata 75 - SAHIN
byly jeszce kARTAL i DOGAN
ha! stare dzieje lata³o siê tak± fur± i to jeszcze wersj± MR z pionowymi ¶wiat³ami z ty³u... jaki to by³ szpan... ¶wie¿o po prawku... kurde jaki ja jestem stary!!!
U nich tam ró¿ne auta jeszcze je¿d¿±, o których u nas powoli zapominamy....
A co do 125p - to by³ najgorszy samochód z wszystkich które posiada³em(nie ¿eby siê psu³, ale ogólnie z uzytkowania), nawet go nie wspominam.
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
A ja chêtnie wspominam mojego maluszka :)
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Moim pierwszym samochodem by³a popularnie zwana"skarpeta" :) Mia³em wtedy 15 lat i bez prawka siê ¶miga³o,i bez t³umika te¿ ;D Po skarpecie w sedanie :) by³a skarpeta touring :). A potem by³o kilka kanap,jedna z 1978R z pionowymi lampami z ty³u a pó¼niej roczniki piê³y siê w górê..I fajnie wspominam tamte czasy,zamiast chlaæ wiñsko i paliæ faje mieli¶my swoje fiaciory...wtedy dla nas najlepsze fury pod s³oñcem. :)