Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: co sądzicie o tej sztuce!!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Volumax
    BMW
    Corvette C7, BMW BMW X6 40d, Jeep Grand Cherokee Summit
    Hmmm to ja mam jakąś super wersję bo nigdy nie miałem problemu ze świecącymi kontrolkami. Chcąc dodać swoje do tej pierwszej e65 to chiałbym zwrócić uwagę że na 99% przednie lewe siedzenie miało farbowaną skórkę w środkowej częsci siedziska. Ta druga ma strasznie h..y kolor no ale to rzecz gustu. Wydając tyle kasy chciałbym być zadowolony w 100% a nie czuć niedosyt.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 730i
    Ok Bezi ;) a co myślicie o tej? http://www.allegro.pl/item719728266_...lna_opcja.html
    niestety mój budżet jest mocno ograniczony i w tym przedziale cenowym około 55tyś nie ma zbyt wiele egzemplarzy :( i pytanie czy można za taką kase kupić dobre e65??

BMW
    :) trochę mało 55 koła trzeba by dołożyć jakieś 15. Odnośnie tej ostatniej dziwnie niska cena pomimo zachęcających fotek. Co mi się nie podoba to decha w kolorze niebieskim, ubogie wyposażenie. Klient zapomniał poinformować o przebiegu. Co więcej trzeba podjechać zobaczyć :)

O przepraszam fotka licznika jest 254235 km :D
    czyżby jakiś tuning skąd się wzięło 360 koni fabryka daje 333

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 730i
    Cytat Zamieszczone przez Volumax
    :) trochę mało 55 koła trzeba by dołożyć jakieś 15. Odnośnie tej ostatniej dziwnie niska cena pomimo zachęcających fotek. Co mi się nie podoba to decha w kolorze niebieskim, ubogie wyposażenie. Klient zapomniał poinformować o przebiegu. Co więcej trzeba podjechać zobaczyć :)

O przepraszam fotka licznika jest 254235 km :D
    czyżby jakiś tuning skąd się wzięło 360 koni fabryka daje 333

dziś nie ma tej fotki z licznikiem jest tylko jedna fotka na której widać że świeci się kontrolka od poduchy..

BMW
    Mario nie chce zgrywać znawcy ale zwróciłem uwagę na jeszcze jedną ciekawą sprawę a mianowicie rysy na osłonie drewnianej przy liczniku które wskazują jednoznacznie że ktoś nieumiejętnie demontował licznik w tej e65 może dlatego ta fotka zniknęła.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    z tych 3 ogłoszeń zaprezentowanych tutaj najbardziej opowaidałbym się za nr 2 :) Wydaje się najzdrowsza :]
    Only E38

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 730i
    Cytat Zamieszczone przez Volumax
    Mario nie chce zgrywać znawcy ale zwróciłem uwagę na jeszcze jedną ciekawą sprawę a mianowicie rysy na osłonie drewnianej przy liczniku które wskazują jednoznacznie że ktoś nieumiejętnie demontował licznik w tej e65 może dlatego ta fotka zniknęła.

czyżby była to wersja z usa z zmienionym licznikiem na Km?

BMW
    Sądzę że ktoś demontował licznik celem jego korekty.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 730i
    Cytat Zamieszczone przez karwad
    z tych 3 ogłoszeń zaprezentowanych tutaj najbardziej opowaidałbym się za nr 2 :) Wydaje się najzdrowsza :]
    za miesiąc przylatuje do PL wiec będzie okazja się przekonać :D ,tyle że ta druga jest w czarnych skórach,a osobiście nie przepadam za ciemnym wnętrzem :/

Uprawnienia umieszczania postów