Nadal nie widzę w dziale przedstaw się kilku zdań o Tobie. Możesz to nadrobić??Zamieszczone przez 190011
Nadal nie widzę w dziale przedstaw się kilku zdań o Tobie. Możesz to nadrobić??Zamieszczone przez 190011
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
piekna maszyna
ciekawe ile pali i czy da rade tam lpg ... ;D
Damian szybki ladnie wyjszly ;)
Damias, gratki okienek :D
Muszę to zobaczyć na żywo...
A samolocik... no cóż, niezły klocek.... Niezłe wrażenie musiał zrobić startując....
Duże to latające pudło :)
Damias wzorowe okienka :) Gratuluję :)
Czy to nie aby największy samolot transportowy na świecie? Piękny jest :medit: Już nic nie mówię o fotorelacji. Brak słów :x
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
doooooooooobre ;D
We Wro też mamy lotnisko :D:D:D kilka osób z mojej rodziny tam pracuje :x Wroooooooooocławiacy kiedy robimy spot na płycie lotniska eheheheh ??
pozdrowienia
ps
Damian- bardzo gustownie zrobione szybki
Pewność na każdym kilometrze ...
sennapowieka...
co do spotu na lotnisku to ja chetnie :P
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Dobrze kolego kombinujesz - ale to nie jest największy transportowiec choć też AntonovZamieszczone przez max mt
Największy ma 6 silników - na pierwszy rzut oka ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez sylwek7
.... Jej imię to Mrija ;D
Arturo a gdzie fotki? Twoje z pewnością będzą nieco bardziej artystyczne bo masz większą wprawe ;)
Dzięki Panowie za pochwałe szybek. Wyszło ak jak chciałem i spełniają swoją role ograniczając nagrzewanie auta.
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]