Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: E32 z grodu Kraka, co my¶licie?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    chcia³bym :)
    Sk±d
    Grójec/Warszawa

E32 z grodu Kraka, co my¶licie?

http://allegro.pl/item719590149_bmw_730_v8_93.html

A to zdjêcia co dosta³em od w³a¶ciciela, po ich obejrzeniu trochê mi ochota odesz³a, oprócz paru wgnieceñ wygl±da jakby by³o malowane w kilku miejscach, na przyk³ad drzwi kierowcy, i listwa na drzwiach kierowcy nie za bardzo spasowana jest z t± na b³otniku. Z drugiej strony cena te¿ niewygórowana. Sami oceñcie.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    A6-na razie
    Sk±d
    Bia³a Podlaska
    ¦rodek odpicowany,skóra wygl±da na malowan±,,ju¿ ze zdjêæ wygl±da jak lepianka to na ¿ywo nie bêdzie lepiej,ka¿dy element w innym kolorze,240kkm przebiegu-no comment,czarne blachy-zapewne sk³adak.Ja po taki samochód bym siê nie wybiera³ ,wypierdek mamuta,nic ciekawego.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    Sk±d
    Grójec/Warszawa
    gierobiala dziêki za opiniê, ja sam mam problemy z rozró¿nianiem odcieni i miêdzy innymi dlatego te zdjêcia chcia³em daæ pod os±d. Sam te¿ siê rozmy¶li³em. Zdjêcia zostawiam na forum ku przestrodze :) pozdro.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    krazen - nie napisa³e¶ czego oczekujesz od auta które chcesz zakupiæ? (poza V8)

Je¶li szukasz "ig³y" z przebiegiem mniejszym ni¿ 300 tys, w oryginalnym lakierze i jeszcze pewnie V8 to nie mogê Ci pomóc

Je¶li natomiast szukasz pewnego auta (R6) w normalnych pieni±dzach to jest taka w Krakowie i jest to auto "znane i lubiane". Wisi obecnie na allegro, w razie czego mogê pomóc bo znam siê ze sprzedajacym.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    Sk±d
    Grójec/Warszawa
    Jak to R6 ma skórê, dzia³aj±c± klimatyzacjê i najlepiej jest w manualu to czemu nie. Mo¿na wiedzieæ która to? Bo jest kilka egzemplarzy z Krakowa na Allegro.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    BMW
    730 D E38
    Sk±d
    D±browa Górnicza
    za 4 tys z³ to niby czego tu sie spodziewaæ ;D
    Only E38

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez krazen
    Jak to R6 ma skórê, dzia³aj±c± klimatyzacjê i najlepiej jest w manualu to czemu nie. Mo¿na wiedzieæ która to? Bo jest kilka egzemplarzy z Krakowa na Allegro.
    R6 3.0 szare skóry, manual, ale klimy brak, jest za to optik-pakiet Schnitzera, auto kosztuje 8 tys
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •