Zastanawiam się nad założeniem słoneczek z e65 do mojej e38 (cała czarna, zero chromu poza felgami) w rozmiarze 19" i tu pojawia się pytanie czy ma ktoś może zdjęcia jak by te felgi wyglądały na takiej beemeczce?
Zastanawiam się nad założeniem słoneczek z e65 do mojej e38 (cała czarna, zero chromu poza felgami) w rozmiarze 19" i tu pojawia się pytanie czy ma ktoś może zdjęcia jak by te felgi wyglądały na takiej beemeczce?
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
eee tam będziesz słoneczka zakładał lepiej odsprzedaj w dobrych pieniądzach koledze z forum (czyli mnie) :D U mnie się będa lepiej prezentować :hihi:
Moja też czarna, w shadowline (czyt. bez chromu) na słoneczkach , tyle że nie w chromieZamieszczone przez MariuszE38
Zobacz tutaj :
http://forum.7er.pl/e38-fubu-i-728ia...vt1610,135.htm
Fotki :
Wow :D Decyzja zapadła - zakładam słoneczka. FuBu pięknie wygląda Twoja 7 :]
ex:
E53 X5 4,4i Sport Pack
No nie ukrywam słoneczka w e38 wyglądaja pięęęknie :D
No na Twoim autku FuBu prezentuje się to naprawdę zacnie :D
Only E38
pikne pikne
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Fubu daj jeszcze czarną nerkę i daj reflektory do Grabola aby przyciemnił i będzie ogień! Tylko pozazdrościć ;)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ja mam dodatkowo czarne nerki :) A w lampach czarne środki :]
ex:
E53 X5 4,4i Sport Pack
nerkę mam czarną , ale w czasie gdy te zdjęcia były robione nerki były u lakiernikaZamieszczone przez coboss
poważnie zastanawiam się nad reflektorami w stylu Hella Black , ale własnie nie wiem jak się za to zabrać :/
Tutaj fotki na czarnej nerce
słoneczka w chromie wyglądają naprwdę kozacko. Samemu się zastanawiałem ale około 3 tysiące zł za chromowanie to trochę dużo
Dzisiaj pod wieczór postaram się wrzucić zdjęcia czarnej e46 na chromowanych słońcach