Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: [mechanika] Przedni dolny wahacz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    No i sami widzicie ,jeśli się poszuka ,ciut pokombinuje ,to można taniej coś zrobić , dokąd mamy płacić jak "za zboże" .wiem ,że ten gość co regeneruje w Katowicach jest sprawdzony przez szwagra,więc aż tam robiłem regeneracje,zobaczymy ile wytrzyma sprzęt na naszych kochanych drogach ,pzdr... ;){dodam jeszcze ,że znam od kolegów gostka co regeneruje koło Tarnowa "amory",też porządnie].

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Cytat Zamieszczone przez patrykg4
    Witam,
    ja właśnie wymieniam prawy dolny i za TRW mechanik powiedział mi 350 zł oraz za końcówke drążka 140 zł, co panowie sadzą na temat tej ceny ?
    Hmm inaczej powiem - 279zł za Lamfordera wachacz dolny
    126zł za końcówkę kierowniczą też Lamfordera ...
    Takie ceny masz u mnie i nie równaj nawet TRW do Lamfordera ...
    A ja się odważę, a co więcej... wybrałbym TRW! Nigdy, ale to nigdy się nie zawiodłem na TRW a o Lemforderze tego nie mogę powiedzieć :/
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    Ja dodam jedną uwagę,otóż kiedyś do e34 kupiłem wisco firmy niemieckiej montowane w Turcji[wiadomo-taniej w produkcji] zapomniałem nazwy,powiem jedno ,może było sztywniejsze,czyli jakby wcześniej go było słychać jak się załączało ,ale też mnie nie zawiodło przez kilka lat-sami widzicie jak się trafi...pzdr.

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    a ja powiem tak, rok temu wymienilem koncowke kierowniczą, lewą, zalozylem NK i juz dzisiaj jest wybita i stuka, z prawej mam ori i niewiem nawet ile ma lat i jest w mega stanie, tyle ze za NK zaplacilem chyba 50zl a ori wiadomo, wydaje mi sie ze okolo cos 300zl (strzelam z glowy bo nawet niedzonilem) a laczniki NK tez niepolecam bo wywalony byly z 3 miesiace (reklamowalem i odziwo dostalem zwrot kasy) tarcze TRW pokrzywilem w 2 czy 3 miesiace (zwrot kasy), TRW OK jezeli chodzi o zawias ale niegdy niedorowna to ori nawet jezeli tez jest produkcji TRW, ori zawias powienien wytrzymac z 200tys km bez remontu niewiem jaka czesc kupiona poza ASO tyle wytrzyma, teraz smieszne, ostatnio wkladam do aut Hans Prise, praktycznie cala narzedziowke do pneumatyki mam tej firmy i nigdy nic mi sie nierozpadlo gdzie nawet koncowki do pneumata chicago potrafilem wybic w 2 miesiace, ogolnie powiem wam ze niewiadomo tez na jaka partie czesci sie trafi, powaznie, jest i Bosch z niemiec jak i z czech, jak masz okazje kupic tani wachacz i chcesz sprawdzic jak to dziala OK, co sie stanie, najwyzej wybije sie i tyle, niema co przebierac w najdrozszych, tyle ze pompe wodną kupilem juz "drogą" bo to wplywa na ogolnie "jakosc" i bezpieczenstwo dla auta, a jakies tam wachaczyk czy tulejką?? dajcie luz,

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Ja na razie wstawiłem Mix wahacze teknorota i drążek z końcówkami lemfordera:-))) Gumy stabilizatora też lemfordera. Były 8 zł droższe za sztukę od myhle. Czekam co się rozpadnie szybciej.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    a ja powiem tak, rok temu wymienilem koncowke kierowniczą, [...]dajcie luz,
    Nie ma reguły! Teraz od Arka dostałem klocki na przód, skończyły mi się i musiałem wymienić a i tak za miesiąc wymieniam wszystko więc wziąłem jakieś najtańsze, no name i co? I jedynie FERODO były lepsze z wszystkich co do tej pory miałem od tych no name, aż mi ich szkoda :)

Tak samo łącznik stabilizatora. Lemforder- ok 30tys km. Właśnie wywalam i zakładam naszej rodzimej produkcji, 5 razy tańsze! Zakładałem je do innych moich aut i były eleganckie, Omegą w dobre 1,5 roku na kulałem ok 100tys km i te łączniki nawet nie miały zamiaru się odzywać.

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    M62B35 iA.
    Kiedyś na alledrogo"" ogłaszał się gość co robi łączniki całe z metalu, zamówiłem do e34 i założyłem ,po roku nic się z nimi nie działo ,dalej nie wiem bo sprzedałem samochód,szkoda ,że po formatowaniu zniknął mi z zakładki,myślę ,że jest nadal na allegro,były śmiesznie tanie ale dobre!

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    To nie był gość tylko polski producent :) a koleś ma nik Unkel i to właśnie o tych łącznikach mówię :)

Uprawnienia umieszczania postów