http://moto.allegro.pl/item683580361..._p_gazowe.html
Witam czy takie amory bed± dobre do E38. Musze wymienic bo przód mam 45% wynik dostateczny:/. Wiem ze to tani zamiennik ale czy moze byc?
http://moto.allegro.pl/item683580361..._p_gazowe.html
Witam czy takie amory bed± dobre do E38. Musze wymienic bo przód mam 45% wynik dostateczny:/. Wiem ze to tani zamiennik ale czy moze byc?
Nie ma co kombinowaæ, kup SACHS, a bêdziesz zadowolony.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Mam co¶ podobnego z przodu ( nie z w³asnej woli a efektem mixu ) :) Moja recenzja .... id¼ w pizdu z tym szajsem do³ó¿ troszkê i kup cokolwiek normalnego .
ja mam takie z tylu, popieram neufa, choc to co mial neuf tez wywalilo mi po 3-4 miesiacach,
Wtedy mia³e¶ ponad 2 letnie Monroe ....Zamieszczone przez krzywy191
chyba sie jednak was pos³ucham i do³o¿ê do czego¶ "normalnego" najpierw muszê uporaæ sie z silnikiem mam dosyæ ju¿ tej 7 :/ ( po rozgrzaniu gdy poje¿d¿ê z 15 minut traci moc i troszkê go trzêsie jakby nie pali³ na wszystkie gary ale na zimnym jest oki ju¿ sam nie wiem) a kupi³em j± 3 tyg temu
Cierpliwosci.. ja kupilem swoja jakies 2tyg temu mialem wymienic tylko skrzynie biegow a jeszcze nia nie jezdzilem bo jest w trakcie remontu silnika ;)Zamieszczone przez dealer25
Te ostatnie posty utwierdzi³y mnie w opinii, ¿e warto daæ znacznie wiêcej za zadbany i sprawny egzemplarz niz kupiæ taniej z wielk± niewiadom± przysz³ych napraw. Te¿ kupi³em 3 tygodnie temu wymieni³em tylne wahacze i delektuje siê jazd±.
U mnie s± bilsteiny , twarde jak h... ale jak siê drogi trzyma :-)
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Ja raz tylko za³o¿y³em Bilsteina do Omegi... nigdy wiêcej! Czy siê drogi trzymaj±? powiedzmy... to nowy amor. Ale twarde s± jak chol... jak kto¶ lubi z limy robiæ golfa to niech zak³ada :D
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!