Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Wątek: Cyce opadają ....

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Zapominamy, że technologia idzie do przodu. Precyzja wykonania poszczególnych podzespołów silnika też jest wyższa więc ich żywotność też jest dłuższa.
    tutaj akurat nie jestem do konca przekonany... uwazam ze dzisiejsza technologia moze jest okej ale jakosc ,precyzja jest gorsza niz np. w e38

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Zapominamy, że technologia idzie do przodu. Precyzja wykonania poszczególnych podzespołów silnika też jest wyższa więc ich żywotność też jest dłuższa.
    tutaj akurat nie jestem do konca przekonany... uwazam ze dzisiejsza technologia moze jest okej ale jakosc ,precyzja jest gorsza niz np. w e38
    Duży wpływ na jakość ma producent samochodu, a awarie zdarzały sie i zdarzać będą ;)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    A6-na razie
    Oto proste zadanie matematyczne na obliczenie prawdziwego przebiegu auta w Polsce:

(X+Y)xZ=G

X-przebieg z licznika
    Y-60%
    Z-Ilość malowanych elementów
    G-stan faktyczny

Kolejność działań nieobowiązkowa

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    Cytat Zamieszczone przez gierobiala
    Oto proste zadanie matematyczne na obliczenie prawdziwego przebiegu auta w Polsce:

(X+Y)xZ=G

X-przebieg z licznika
    Y-60%
    G-stan faktyczny

Śmieszne :hihi: ale prawdziwe w naszym kraju 8/ :?
    Only E38

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20

(X+Y)xZ=G

X-przebieg z licznika
    Y-60%
    G-stan faktyczny

Mi G wyszło 0 ... i co teraz :D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Cytat Zamieszczone przez EVAN

(X+Y)xZ=G

X-przebieg z licznika
    Y-60%
    G-stan faktyczny

Zostaje tylko szrot :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    A6-na razie

Ależ to bardzo proste:

Wychodzi na to że masz auto którego właścicielem był dziadek rocznik 1929 w bardzo dobrej kondycji fizycznej,nad życie uwielbiający jazdę rowerem i przechadzki piesze ,niepalący,mało tego w ogóle bez nałogów,kochający zwierzęta,i trzymał je w ogrzewanym,wyścielonym perskimi dywanami garażu na wszelki wypadek ;D

Dobrze że nie wyszedł ci wynik minusowy bo to mogłoby oznaczać jeszcze fazę produkcyjną :P Albo nawet szkice przedprodukcyjne

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    jak ktoś przyjedzie i nie kupi z powodu że w ogłoszeniu było 9 tyś mniej podane tzn ze to i tak był mało wartościowy klient ...
    Już wiesz czemu taka opinia krąży o handlarzach? Bo właśnie tak podchodzą do klienta jak Ty. Człowiek nie kupuje auta za 100zł tylko za kilkanaście tysięcy więc chyba może oczekiwać tak podstawowych wiadomości jak przebieg auta. Wiem , że nie trzeba być po szkołach wyższych czy po liceum żeby prowadzić komis samochodowy ale przynajmniej wypadałoby skończyć podstawówkę i ogarniać liczby i ich dodawanie.
    Klient to Wasz chlebodawca, a podchodzicie do niego jak do debila , który kupi byle szmelc i uwierzy w każdą ścieme , którą mu wciśniecie.
    1. Jakbyś posiedział pare miesięcy w dużym komisie to byś zrozumiał podejście do klientów...
    2. Ciebie chyba strasznie ktoś skrzywdził ze masz w sobie taką nienawiść do handlarzy.. Przykro mi ze cos Ci siadło na psyche ale nie chowaj wszystkich do jednego wora...
    Pracowałem kiedyś w dużej hurtowni elektrycznej i miałem styczność z różnymi przypadkami "klientów" i faktycznie zdarzają się cięzkie przypadki ale jakby nie patrzyć to sa Twoi chlebodawcy i trzeba ich traktować z szacunkiem .
    A co do chowania do jednego wora... ja tego nie robie ...akurat komentowałem Twoją wypowiedź. ;)
    Mam znajomych , którzy prowadza komis samochodowy. Bardzo sympatyczni ludzie ale wiem jaki kit wciskają ludziom i to mnie irytuje.
    Ale to jest tak wszędzie :) w mojej branży siedzę od kiedy skończyłem technikum i do dzisiaj trafiają się tacy klienci, którzy na prawdę mnie kładą na łopatki i nie da się ich unieść mimo to, że należę do tych co są bardzo wyrozumiali i podchodzą na spokojnie.
    Takim normalnych inaczej ja akurat od razu dziękuję i to nie zawsze miło. Wolę nie mieć takiego klienta niż zarobić na nim trochę a on pójdzie i będzie psuł bardzo dobrą opinię o firmie! Na szczęście takich jest bardzo mało
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    .... należę do tych co są bardzo wyrozumiali i podchodzą na spokojnie.
    Takim normalnych inaczej ja akurat od razu dziękuję i to nie zawsze miło. Wolę nie mieć takiego klienta niż zarobić na nim trochę a on pójdzie i będzie psuł bardzo dobrą opinię o firmie! Na szczęście takich jest bardzo mało
    Się chyba wyklucza to co napisałeś .....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    A6-na razie
    Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową

Uprawnienia umieszczania postów