Aldik jak można nie popatrzyć w licznik ??? Jak gość z komisu może tego nie sprawdzić??
To jest jego praca. Jak tego nie dopilnuje to znaczy tylko i wyłącznie, że ma w dxx swoją pracę.
Aldik jak można nie popatrzyć w licznik ??? Jak gość z komisu może tego nie sprawdzić??
To jest jego praca. Jak tego nie dopilnuje to znaczy tylko i wyłącznie, że ma w dxx swoją pracę.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Pisze jak to wygląda w praktyce, pomyłki sie zdarzają - jak to sobie tam oceniasz to juz Twój problem - jak ktoś przyjedzie i nie kupi z powodu że w ogłoszeniu było 9 tyś mniej podane tzn ze to i tak był mało wartościowy klient ...Zamieszczone przez EVAN
Już wiesz czemu taka opinia krąży o handlarzach? Bo właśnie tak podchodzą do klienta jak Ty. Człowiek nie kupuje auta za 100zł tylko za kilkanaście tysięcy więc chyba może oczekiwać tak podstawowych wiadomości jak przebieg auta. Wiem , że nie trzeba być po szkołach wyższych czy po liceum żeby prowadzić komis samochodowy ale przynajmniej wypadałoby skończyć podstawówkę i ogarniać liczby i ich dodawanie.Zamieszczone przez Aldik
Klient to Wasz chlebodawca, a podchodzicie do niego jak do debila , który kupi byle szmelc i uwierzy w każdą ścieme , którą mu wciśniecie.
haha ale jedziecie ;D i to o głupie km. Dajcie spokój. Ja takiego klienta też nie traktuje poważnie i to nie zależnie od branży. Jadąc po auto które tym bardziej jeździ nie interesuje mnie przebieg co do km! Pytam ile ok 200? 220? czy 250tys reszt jest nieważna. Jak ktoś Was pyta ile ma wasze BMW przejechane to też mówicie dokładnie? Bo ja nigdy, bo mnie to nawet nie interesuje :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Jak nie wiesz jaki przebieg to co ile wymieniasz np olej? Nie chodzi o to ile ma dokładnie przebiegu tylko o ogólne wiadmości i rzetelny opis samochodu. Gość z komisu ma za zadanie tylko wypisać dane auta ...całe jego zadanie. Więc to takie trudne odczytać dokładny przebieg :razz:Zamieszczone przez coboss
Nie wnikam w szczegóły :) a ja zapamiętuje, że mam zmienić mniej więcej np. przy 265 tys km i nie patrzę na szczegóły, dla mnie nie ma znaczenia czy zrobię tys km wcześniej czy później, bo to kwestia wolnego terminu na warsztacie
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
1. Jakbyś posiedział pare miesięcy w dużym komisie to byś zrozumiał podejście do klientów...Zamieszczone przez EVAN
2. Ciebie chyba strasznie ktoś skrzywdził ze masz w sobie taką nienawiść do handlarzy.. Przykro mi ze cos Ci siadło na psyche ale nie chowaj wszystkich do jednego wora...
Najpierw zapomni kilku cyferek, potem że auto ma pare rys a na koniec że jest po dzwonie. I tak to jest z większością ogłoszeń w Polsce. Powiedzcie czy lepiej się prezentuje ogłoszenie w którym jest dużo zdjęć, rzetelny dokładny opis pojazdu czy 2 zdjęcia pstryknięte w nocy i ogłoszenie typu: "Super stan, funkiel nUwka, od pierszego właściciela". Jeszcze z błędami pisane. Niektórzy handlarze są w porządku super podchodzą do sprawy, ale część to są debile którzy poza zdaniem prawka nic nie osiągnęli i nic innego nie potrafią.
Nie chcę tu nikogo urazić ale po samej rozmowie tel z niektórymi którzy autami handlują czuje sie taką rażącą arogancję i przedmiotowe podejście. No ale zawsze sie znajdzie taki co od nich kupi ;)
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/