:D :papa:
:D :papa:
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Rzeczywiście była to wina przetwornicy.
Zadzwoniłam do sprzedawcy, w ciągu 2 dni przesłał mi nową.
Podłączyliśmy ją w sobotę.
Wszystko było dobrze do czasu włączenia świateł mijania - trafił mi się wczoraj nocny powrót. Przetwornica znów jest spalona 8/
Mam taką nie nową, ale działała do końca (do demontażu) i mogę ją pożyczyć na czas przesyłki i możliwych przyszłych komplikacji ;)Zamieszczone przez Gioco
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Dzięki wielkie.Zamieszczone przez radoshb
Moim zdaniem wina jest w reflektorze. Prawy działa bez problemu.
Ojciec, który montował tę nową mówi, że to przypuszczalnie jest wina zbyt mocnęgo prądu i odsyła mnie do elektryka, który robił całe podłączenia.
Zakupię więc kolejną sztukę - nie będę chyba reklamować. Jak przyjdzie podjadę do elektryka. Dziś odłączyłam obie sztuki i chwilowo ringi mam - a jakże :D - nie świecą jedynie :hah:
dla przypomnienia: NOWA przetwornica kosztuje 30 PLN. Niech ikt nie płaci więcej!!!!
Sam kupiłem dwie, ponieważ jedna mi spuchła i odmówiła posłuszeństwa, a jako że zakupiłem dwie, to w ten sam dzień padła druga![]()
Może i to zbieg okoliczności :hah:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
jaki morał e38 nie lubi ringów , może pokombinować by zaadaptować z e39/e46?
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Tez się palą. Ori żarówka 70 PLN, przetwornica 30 PLN.Zamieszczone przez NikosWariat
Co kto woli.
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
w e39 faktycznie spaliła mi się żarówka ale udało mi się przerobić delikatnie oprawkę i wsadzić "normalna" żarówkę
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Sylwek jasne ze ori tez padaja z tym ze na szczescie srednio co 2lata :DZamieszczone przez sylwek7
@Gioco wez zdemontuj to ustrojstwo i odeslij sprzedawcy- no chyba ze lubisz sie dreczyc i masz za duzo czasu. Tak sie sklada ze mam wiecej z tym do czynienia i naprawde nie polecam- te urzadzenia to niestety absolutne dno jakosciowe stad i te wszystkie perypetie.
Ciekawy jestem czy sprzedawca bedzie chcial zaplacic za szkody na aucie jak sie taka przetworka zapali/stopi a to tez sie czesto zdarza...
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Właśnie te moje puchną, nadymają się niczym mój pies obronno-zaczepny, czyli pekińczyk :D Czyżby też zbieg okoliczności - i przetwornice i pies Made in China? :]Zamieszczone przez sylwek7