Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: ktos chce sprzedac autko klubowe :P

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Kolego Ty ją puknąłeś czy już taką kupiłeś? Bo jak chcesz sprzedać na forum to wypadałoby napisać dlaczego był robiony przód. Takie jest moje zdanie.
    Nie wiem o kogo kolego Ci chodzi bo nie napisałeś, a w tym temacie jest mowa o dwóch różnych autkach, ale jeżeli Ci chodzi o mnie to mogę powiedzieć, że ja jej nie puknąłem i nie sprzedaje jej na forum tylko otomo... i nie ja jestem autorem tego tematu. Jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć o aucie to zapraszam osobiście bądź zadzwoń do mnie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Kolego Ty ją puknąłeś czy już taką kupiłeś? Bo jak chcesz sprzedać na forum to wypadałoby napisać dlaczego był robiony przód. Takie jest moje zdanie.
    Też nie zrozumiałem o co Ci chodzi :|

Sprecyzuj dokładnie :]
    Only E38

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ...co to za szyby są w tej ciemnej na początku postu???to są te atermiczne czy jakas foila??podobają mi się...

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez e32maaaciek
    ...co to za szyby są w tej ciemnej na początku postu???to są te atermiczne czy jakas foila??podobają mi się...
    Nie wiem kolego dokładnie jak się nazywają takie szybki, bo się na tym nie znam. Bardzo dużo osób zwraca na nie uwagę i wiele razy pytano się mnie o nie. Jedynie mogę powiedzieć, że są pojedyńcze i mam wrażenie jak by ich odblask zmieniał się przy różnym natężeniu słońca, a jeszcze inaczej wyglądały przy zachodzie słońca.

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez cinek_80
    Cytat Zamieszczone przez e32maaaciek
    Nie wiem kolego dokładnie jak się nazywają takie szybki, bo się na tym nie znam. Bardzo dużo osób zwraca na nie uwagę i wiele razy pytano się mnie o nie. Jedynie mogę powiedzieć, że są pojedyńcze i mam wrażenie jak by ich odblask zmieniał się przy różnym natężeniu słońca, a jeszcze inaczej wyglądały przy zachodzie słońca.

...czyli to tzw."fotochromy" jesli dobrze napisałem...gdy sie robi ciemniej to się rozjaśniają...tez sa takie folie ale chciałem się upewnic...podziękował

Uprawnienia umieszczania postów