-
Zaawansowany Użytkownik
witam witam , ano czas mi juz wracac do polski i postanowilem sie rozejrzec za 7 oczywiscie tylko ze z kierownica po lewej stronie , mialem w glowie wczesniej przeblyski by przekladac anglika ale stwierdzilem ze lepiej poszukac czegos juz z kierownica po naszej stronie i tak o to moim oczom na ebayu ujrzała sie owa 740 i na angielskich tablicach licytacje wygrałem pojechalem obejrzałem i stwierdzilem ze warto sprzedałem stara 730i za bezcen zostawilem sobie koła 18 plus cały sprzet audio ktory mialem w poprzedniej i wziałem 740i i nie zaluje stan okreslic mozna jako dobry mechaniczne jest naprawde bardzo dobrze wnetrze zadbane i o to chodziło lakier do poprawy ale jak mowilem wczesniej cała idzie do lakiernika i upiekszania az jej nie poznacie pozdrawiam :) teraz czekam do rana na mechanika z kompem :-)
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Vip
Vip
Jezu! banan.. pięknie.. życzę wytrwałości w dbaniu o wnętrze ;)
-
Smerf Czepialski
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
Rąsia-witam :)
Ładny środek ;)
Pozdrawiam :)
-
Zaawansowany Użytkownik
auto w polsce w poniedziałek wjeżdża na warsztat
plany
całe auto do lakierowania - opcja dwukolorowa tez wchodzi w gre
sprawdzenie i w razie potrzeb wymiana elementow zawieszenia
olej w silniku , uszczelki pod deklami i kompletna diagnostyka silnika
zmiana niektorych elementow wnetrza renowacja foteli itd
czas ukonczenia prac wiosna 2010
plany sa teraz czas sie wziasc do roboty
i dodam ze moze wielu uzna mnie za wariata ale dojechałem autem z uk do polski 2280 km pod dom z dziurawym bakiem lalem po 27 litrow i jazda przy 27 nie cieknie;-) zdrówka zycze panowie
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
no pracy z nią troszkę będziesz miał widzę.
-
Zaawansowany Użytkownik
siemasz, Vitek wiem roboty jest trochę ale pozniej bedzie pewna wszystko co ma byc zrobione bedzie zrobione tzw.generalny remont :) zdrówka wszystkim
Uprawnienia umieszczania postów