Zamieszczone przez
sylwekk

Zamieszczone przez
coboss
hehe wyglada bardzo podobnie jak w kazdym innym samochodzie i jest w baku :D
Odpowiem Ci na wazniejsze pytanie ktorego nie zzadales.
Aby ja wymienic musisz zwalic bak a zeby go sciagnac musisz zdemontowac zawieszenie (tak podejrzewam i tak slyszalem). Nic milego, robocizna drozsza od pompki :/
Sorry za OT, ale mam gorszy dzień chyba. Coboss, to jest z mojej strony ostatnie upomnienie. Prosiłem Cię już kilka razy o pisanie rzeczy z sensem, na których się znasz lub jesteś ich pewien

. Ty tymczasem po raz kolejny wprowadzasz w błąd innych.....
Napisałem, że tak słyszałem i tak sam podejrzewałem. Ale info udzielał mi ktoś kto ma małą benzynkę. Nie wiem czy w ogóle są różnice między modelami. Sam podejrzewałem u siebie padniętą pompkę w baku ale jak usłyszałem, że trzeba zwalić bak, a tego raczej się nie da ściągnąć bez dalszego rycia to od razu moja pompka się wyleczyła ;D
Mnie też cieszy informacja, że w razie czego to jest do niej dostęp przez tylną kanapę. Do tej pory w sedanach docierało się do pompki przez bagażnik ale w E38 nie ma takiej opcji :/

Zamieszczone przez
oizo_pl
ok jest tam pompa ale ona daje paliwo do silnika a mi chodzi pompe która przelewa z jednej komory do 2 komory ? :medit: :medit: :medit: :medit:
Pompka która ciągnie paliwo do silnika jest pod podłogą na wysokości kierowcy (730d) lub względnie w innych modelach może być gdzie indziej ale na sztywnych przewodach pod podłoga auta! pompka w baku zawsze w nim jest i służy do przelewania paliwa z jednej komory baku do drugiej.
jeżeli jej nie masz a masz jakiś śmieszny wężyk to obawiam się kolego, że jakiś The Best polski mechanik dorwał to auto :D