-
Doświadczony Użytkownik
AD Lisu77: No kurde nie powiem, że trochę mnie to podniosło na duchu, aczkolwiek u mnie może być co innego. Czy u Ciebię też na D niechciało jechać? Pozatym u mnie kurcze cieknie olej ze skrzyni od momentu co się zwaliło.
Ad. Boss

Zamieszczone przez
BOSS
WRZUCENIE Z "d" NA "n" W KAZDEJ SYTUACJI NIE JEST SZKODLIWE DLA SKRZYNI !!!
i wlasnie dlatego NIE TRZEBA wciskac przycisku zabezpieczajacego - tak wlasnie ma byc. :]
No z D na N jeszcze okej jednak słyszałem, że Beemki w automacie nie mogą jechać na N bo coś się z mostem walnie. Jak przerzuciłem z N na D podczas jazdy to już wogóle wrażenie takie miałem jak bym jechał na sprzęgle :/ nie mówię już o szarpnięciu.
Może to coś ze sprzęgłem ?
Kurde nie wiem co robić :/ Żadnego szpeca od automatów w okolicy (Skierniewice) raczej nie mam pozatym boję się, że koszta naprawy mogą być ogromnę i będzie się bardziej opłacało nową skrzynie kupić. Albo się wykosztuję a to okaże się być jakaś pierdoła za pareset złotych :/
ps. Dziękuję za odpowiedzi. Naprawdę każda wasza rada jest na wagę złota bo nieznam nikogo osobiście kto by się znał na automatach - pierwszy w rodzinie jestem z automatem
Uprawnienia umieszczania postów