fakt. jakby najadły się emulgugulatora czy coś innego.Zamieszczone przez krzywy191
fakt. jakby najadły się emulgugulatora czy coś innego.Zamieszczone przez krzywy191
no ale juz sie coraz wiecej spotyka 750 z gazem na "srobke"
Auto w stanie orginalnym bardzo ładne,tylko ta kiepskiej jakości blacha trochę zraża do Opla.Z bmw najbardziej wieśniaczonymi modelami są obecnie e36 i jest chyba na równi z Calibrą jeśli chodzi o wiejski "tjuning".
tak e36 316 m power LPG rulezz :)
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
no koledzy co racja to racja ciezko znalesc juz na ulicach e36 w 100%
Wczoraj jak wracałem z Kołobrzegu wyprzedziła mnie Calibra która miała 2 kominy jak wiadra, dosłowinie jak wiadra, jechałem ok 120 km/h, a jak mnie wyprzedzała to wydawała taki dzwięk jakby miała się rozlecieć, chociaż może to były te wiadra. :D
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
No cóż - mi zawsze się to auto podobało (jeśli nie spieprzone przez garażowe beztalencia).
Jak byłem dzieciakiem, to myślałem,że kiedyś sobie kupie ładne calibre vs proobe vs prelude.
....w końcu stanęło na tym,że żadne z tych aut nie wpadło w moje ręce.
Koleżanka ze śląska ma fajną niebieską calibre z silnikiem 2.0 16v - żadnych udziwnień, przeróbek. Jest zakochana w tym aucie, fajnie się jeździ (nawet mi było bardzo przyjemnie jechać tym bolidem)....tylko niestety przeraża mnie ile ona wydaje na utrzymanie swojej perełki i jak dużo czasu musi ona stać w serwisie.
A swoją drogą to ze 2-3 miesiące temu mijałem się z czarną calibrą na krakowskich numerach (pewnie któryś z kolegów tu z Krk zna to auto? ).
Z daleka nie wiedziałem co to jedzie, a z bliska.... efekt 8/;D :razz:
;D
Czrne, wyglądało jak pług zimowy - zderzaki rodem z need for speed albo "szybko nie wściekły". Auto przesadzone że aż smieszne.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
I ja się podpiszę pod - jeszcze niedawnym - zamiłowaniem do tego samochodu. Jedyne co mnie przerażało to deska z Vectry A i te słabe światła. Jak rozglądałem się za Calibrą jeździłem wówczas Oplem Senatorem B 3.0 24V i niestety (albo i stety ;)) nie znalazłem interesującego egzemplarza i nie kupiłem sobie takowego. Teraz jest juz tylko gorzej. Na ulicach nie widać ładnych i nie zeszpeconych Opli.
A szkoda, bo zawsze się oglądam za ładną sztuką - szkoda że tak rzadko się trafia
Tak samo jak bardzo mało jest ładnych i zadbanych E32, ale to juz zupełnie inna bajka :medit:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
dla mnie zasadnicza wadą calibry była masa , vectra a czyli jej protoplasta była znacznie lżejsza i bardziej nie pozorna :)
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Słabe światła wynikaja też z faktu, że z samochodów na rynku calibry mają najwęższe klosze.Zamieszczone przez sylwek7
A co do zadbanych egzemplarzy - czasem coś się fajnego trafi. Nieraz spotykam ładne okazy, a często jeden - mojej koleżanki - o ile znowunie stoi w warsztacie (czy to rzeczywiście aż takie usterkowe wozy???).
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...