Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: JAK W£¡CZAM KLIME TO MI ZIELONE POD¦WIETL. PRZYCISKÓW GINIE

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008

JAK W£¡CZAM KLIME TO MI ZIELONE POD¦WIETL. PRZYCISKÓW GINIE

Witam

Mam problem od roku ten sam czy to zima czy to lato, jak w³±czam klime to mi gasn± te zielone ¶wiate³ka na przyciskach (pomarañczowe pod¶wietlenie jest ok) gasn± te zielone wszystkie pokolei ³±cznie z tym co sygnalizuje o w³±czonej klimatyzacji te po bokach AUTO równie¿ i te wy¿ej, do póki chodzi klima to nie dzia³aj± wy³±cze klime to po jakim¶ czasie zaczynaj± dzia³aæ, nie zawsze tak sie dzieje bo nieraz padaj± po paru minutach od w³±czenia klimy, co to moze byæ, proszê o pomoc.

pozdrawiam ALL
    pozdrawiam
    BMW - Bo Moderator Widzi :D

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    mialem dokladnie to samo ale mojej buni samo przeszlo wiec nie podpowiem co to takiego
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    HAHAHHAHA Zwa³a to tak jak w mojej same siê pixele naprawi³y w desce nie mia³em paru lini a teraz mam wszy¶ciutkie co do jednego pixela :D:D

No ale wracaj±c do tematu, czasami jest tak ze tez mi siê to naprawi (wydaje mi siê ze po d³u¿szej trasie) na parê dni siê naprawi a potem znowu znika te zielone pod¶wietlenie i tylko wtedy kiedy w³±czê klimê jak wy³±czê po jakim¶ czasie znowu dzia³a.
    pozdrawiam

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e65 730d 2004
    Sk±d
    Toruñ
    ja mia³em to samo, te zielone pod¶wietlenie raz gas³o raz siê pali³o, a obecnie od trzech miesiêcy nie pali siê wogóle. Zak³ada³e nawet temat na forum, ale nie by³o ¿adnych podpowiedzi jak siê za to zabraæ.
    Jeden z elektryków wspomina³ co¶ o jaki¶ zimnych lutach.
    Na kompie nic nie pokaza³o.
    Pozdrawiam serdecznie,

By³y:
    e34 525 tds '95 chip na 172 KM
    e32 740i '93
    Kawasaki ZX 12R z PCIII 200 KM

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    mo¿e od¶wie¿ymy nieco temat, mo¿e kto¶ siê jeszcze wypowie w tamtym roku ca³e lato i jesieñ odpu¶ci³em temat bo mi siê naprawi³o, w zimê klimy nie ozywa³em to zielone pod¶wietlenie mia³em, teraz wczoraj w³±czy³em klimê i znowu zgas³o potem wy³±czy³em i dopiero dzi¶ po godzinnej je¼dzie mi siê w³±czy³o

regu³a jest jedna kiedy w³±czam klimê zielone pod¶wietlenie ga¶nie, kolejnej regu³y nie ma poniewa¿ w³±czy siê kiedy chce niezale¿nie czy wy³±czê klimê czy jest nadal w³±czona pod¶wietlenie ginie lub siê pojawia w ró¿nych odstêpach czasowych
    pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar konrad1654
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d & x5 e53 3.0d
    Sk±d
    Czêstochowa
    podepnê sie do tematu u mnie mrugaj± zielone diody jak mam wy³±czone ¶wiat³a , jak w³±czê ¶wiata przestaj± mrugaæ i czasem jak w³±czê podgrzewanie tylnej szyby radio szumi ...co do klimy jeszcze nie sprawdza³em ...ale nie mogê doj¶æ co to takiego... :?

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •