W TV oglądałem podawali cenę za model testowy ok 760tys zł no i fakt koleś mówił, że to nie jest wszystko co można w nią włożyć. Też sądzę, że lekko można przekroczyć milion zł :)Zamieszczone przez Neuf
W TV oglądałem podawali cenę za model testowy ok 760tys zł no i fakt koleś mówił, że to nie jest wszystko co można w nią włożyć. Też sądzę, że lekko można przekroczyć milion zł :)Zamieszczone przez Neuf
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Pewnie że można.
Z pół roku temu bawiłem się kalkulatorem na stronce "bmw", na modelu e65 730ia.
Cene wywoławczą miałem 307tys. (za golasa :D ).... tu jak pisze Damias - sporo jest pakietów wykluczających się, ale wkładając to co uznałem za realnie co by mnie ucieszyło (spoto rzeczy pominąłem, to cena podskoczyła mi do {bodajrze} 532tys zł....a wcale nie brałem najdroższych pakietów (choćby skór/felg/ ect.).
Także moim zdaniem (choć teraz nie sprawdzam...) dobic 1mln. zł za f01 to raczej żaden problem - pytanie ilu zechce ot tak wydać taką kasę na auto![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Ale żeście się uparli na ten milion za f01. Za co chcecie tyle zapłacić? Bierze się najdroższą wersję (750iL) do tego wszystko co jest najdroższe w dodatkach i wychodzi niecałe 800tyś. Co jeszcze chcecie dokupić za ponad 200tyś? Czy milion za auto to jakiś wyznacznik że się tak na to uwzieliście?
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Wlasnie sie pokazaly 760li opancerzone to za taka pewnie ze 2 banki trza dac
Mówimy o cenach f01 dostępnch dla każdego a opancorzone nie jest dla każdego ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Pewnie tak :) za 3 lata za używaną ;)Zamieszczone przez mario7
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Kłopot jest taki, że nie sprzedaje się na wolnym rynku pancerek. Przynajmniej aktualnych modeli - jest to zawarte w umowie kupna pancerki.
Niedawno chyba Krzychu 7ka podrzucił link z pancerkami i to dopiero E32, E38 tez ponoć można już kupić, ale na F03 bym nie liczył - nawet za 3 lata. Swoja drogą to pełna pancerka (protection) kosztuje więcej niż 2 bańki i za 3 lata również będzie więcej warta niż owe 2 mln.
Ciekawe czy w naszym kraju kupi ktoś pełną pancerkę :P Jeden z bogaczy naszego kraju sprzedał E38 protection (zgodnie z umową poszła do Niemiec) i zakupił F02, ale zwykła 740... Kryzys w kraju??0
I ja szukałem ogólnodostępnego samochodu F01/02 i jakoś nie mogę dobić do 1 mln. PLN więc nie wiem jakie Wy macie cenniki. Ja bazowałem na stronie www.bmw.pl
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Co ciekawe, niektóre doposażenia są znacznie tańsze do F01/02 niż były do poprzedniego modelu E65....Zamieszczone przez sylwek7
Zgadza sięZamieszczone przez sylwekk
![]()
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Ja mam już nowe niemieckie cenniki na wrzesień z 760 (nowa v12 :D ) i cena podstawowa 144800 Euro. Czyli ponad 600 tys zł. Na pewno individual ponad 1mln wyjdzie
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/