-
Zaawansowany Użytkownik
[e38] WITAM WSZYSTKICH !
Witam wszystkich. Mam na imię Patryk i jestem bardzo młodym człowiekiem. Wcale bym się nie zdziwił gdybym był tu najmłodszy. 22 kwietnia skończyłem 18 lat, 27 kwietnia miałem pierwszy egzamin i zdałem go. Motywacją było kupno pierwszego samochodu. Mimo, że samochód kupiłem za pieniądzę zarobione przez siebie wybór powinien być przemyślany. Jednak wiadomo jestem młodym człowiekiem w gorącej wodzie kompanym. Od zawsze chciałem mieć e38 jednak zawsze przerażało mnie jej utrzymanie. Myślałem o zakupie e39 jednak zrozumiałem, że jest ich zbyt wiele i narazie chcę się wyróżniać z tłumu. 1 czerwca kupiłem swój pierwszy samochód można by powiedzieć, że zrobiłem sobie prezent na dzień dziecka. W okresie 2 miesięcy zrobiłem około 8 tys kilometrów. Mimo przedniego zawieszenia, które jest do robienia przy prędkości 200 km/h na niemieckich autostradach auto wręcz płynie. Każdy posiadacz tego auto doskonale o tym wie. Zapomniałbym dodać model mojego auta to 728. Poprzedni właściciel, można by powiedzieć bandyta zagazował samochód zwykłym gazem. Butle 40 umieścił w kole i zalał pianką do okien. Założył filtr stożkowy oraz nazwijmy to ''chromowane" klamki oraz obramówki lusterek. Niestety nie miałem wiekszej kwoty pieniędzy aby kupić "lalę" kupiłem taką jaka była. Wraz w pływem gotówki sukcesywnie będe wymianał na orginalne elementy. Mimo wszsystkich negatywnych elementów kocham swój samochód najbardziej na świecie, dla mnie nie ma lepszego. Jestem w nim zakochany. Za każdym razem, gdy do niego wsiadam czuje motyle w brzuchu jak przy pierwszej dziewczynie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
P.S. Jestem nie na swoim komputerze więc nie mam jak dodać zdjęć, ale jeżeli znajdzie się osoba zainteresowana oczywiście dodam.
Uprawnienia umieszczania postów