no tak to właśnie jest. Sprzęt ponoć świetny (nie słyszałem go osobiście, zresztą nie mam ucha muzycznego), ale niestety kłopoty z hybrydami w końcówce mocy.

ale tak się przyglądałem co tam na necie oferują, i cały bajer polega na zastąpieniu końcówki wadliwej nowoczesnym, w normalnej obudowie, scalonym wzmacniaczem , którymś z popularnej (czytaj niedrogiej ok 40 pln/szt) ale bardzo dobrej serii TDA, np. TDA1562.

ALE tak piszę jakbym wiedział na 100% że tak jest. Tego nie wiem. Wiem że jakby trafiło to na mnie to bym to otworzył, podłączył się z przenośnym bateryjnym wzmacniaczem PRZED podejrzaną końcówkę i posłuchał czy faktycznie sygnał jaki dostaje jest OK. Jeśli tak, to wtedy bym wymienił jeden kanał i zobaczył czy gra jak trzeba. potem wymienił resztę.

Z tego co piszą na http://www.bmwlogicseven.com/ to nie ma na co czekać, usterka może się łatwo rozpropagować po elektronice i uwalić tak że nawet kolesie z tej strony piszą żeby naprawać ASAP (tak szybko jak możliwe) bo jak pierd... po sterowaniu to amba i nie ma im co tego wysyłać do naprawy.