Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że w Koszalinie jest nieoznakowane 7er E38 7.35i . Gdzieś mi się o uszy otarło że kogoś tam zatrzymało .....
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że w Koszalinie jest nieoznakowane 7er E38 7.35i . Gdzieś mi się o uszy otarło że kogoś tam zatrzymało .....
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Nie mówię, że tym się sugerować ale, jeżeli ma 3 anteny to jest 99% że to oni ;)Zamieszczone przez Neuf
Po prostu od razu trzeba się dokładnie przyjrzeć takiemu autu
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Wszystko cacy tylko moim zdaniem w lusterku wstecznym troche kiepsko się liczy czyjeś anteny szczególnie jak jest w sporej odległości od nas :/
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
W ogóle cokolwiek dojrzeć jest ciężko. Dla tego zawsze zwalniam jak to jest możliwe i opuszczam roletę aby sprawdzić kto dokładnie siedzi w np czarnym pasacie za mną :)
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Kolego Coboss fajnie to musi wyglądać :D , dziwią się ludzie napewno na maxa co jest grane ;DZamieszczone przez coboss
Pozdrawiam
No tutaj piszesz prawdę u mnie w miasteczku jeżdżą 3 skody i jedna kia nieoznakowane a, że tych aut jest od groma to poznaje je wyłącznie po tych antenach.Zamieszczone przez coboss
CB radia niestety nie mam,ale kilka razy udało się uniknąć mandatu przez jeden szczegół,kamera montowana jest pod wstecznym lusterkiem,można ją zauważyć,nie wiem czy jest to reguła,ale w moich okolicach jeżdżą właśnie tak wyposażone radiowozy.W opisie pod artykułem ktoś napisał,że w okolicach Warszawy jeździ radiowóz z wideorejestratorem, ciemne e39 z czarnymi szybkami i wypasionymi felgami,ciekawe czy to prawda :)
No to na pewno, Mają niezły rebus ;D ale podejrzewam, że wielu z nich od razu wie o co biega bo w końcu mają świadomość, że jeżdżą przypałowymi samochodami :) W sumie mnie to nie obchodzi co oni sobie myślą, mnie obchodzi tylko tyle aby dojechać na miejsce z kasą w kieszeni :DZamieszczone przez pasjonat