Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Dane techn. radiowozów z wideorejestratorami

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że w Koszalinie jest nieoznakowane 7er E38 7.35i . Gdzieś mi się o uszy otarło że kogoś tam zatrzymało .....
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Ja też patrzę. Zawsze jestem bezczelny, hamuje, że podejrzane auto mam zaraz za sobą i opuszczam roletę. Jak jest zwykły obywatel to sajonara :)
    Szwagier (przedstawiciel, lata po całym kraju) mówił mi abym patrzył na anteny, radiowozy mają 3, radio, CB jak każdy i trzecią CB ich policyjne :)
    Kupia antenę 3 zakresową i się zdziwisz ...
    Nie mówię, że tym się sugerować ale, jeżeli ma 3 anteny to jest 99% że to oni ;)
    Po prostu od razu trzeba się dokładnie przyjrzeć takiemu autu
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Wszystko cacy tylko moim zdaniem w lusterku wstecznym troche kiepsko się liczy czyjeś anteny szczególnie jak jest w sporej odległości od nas :/
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    W ogóle cokolwiek dojrzeć jest ciężko. Dla tego zawsze zwalniam jak to jest możliwe i opuszczam roletę aby sprawdzić kto dokładnie siedzi w np czarnym pasacie za mną :)

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW
    W ogóle cokolwiek dojrzeć jest ciężko. Dla tego zawsze zwalniam jak to jest możliwe i opuszczam roletę aby sprawdzić kto dokładnie siedzi w np czarnym pasacie za mną :)
    Kolego Coboss fajnie to musi wyglądać :D , dziwią się ludzie napewno na maxa co jest grane ;D

Pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Nie mówię, że tym się sugerować ale, jeżeli ma 3 anteny to jest 99% że to oni ;)
    Po prostu od razu trzeba się dokładnie przyjrzeć takiemu autu
    No tutaj piszesz prawdę u mnie w miasteczku jeżdżą 3 skody i jedna kia nieoznakowane a, że tych aut jest od groma to poznaje je wyłącznie po tych antenach.

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    CB radia niestety nie mam,ale kilka razy udało się uniknąć mandatu przez jeden szczegół,kamera montowana jest pod wstecznym lusterkiem,można ją zauważyć,nie wiem czy jest to reguła,ale w moich okolicach jeżdżą właśnie tak wyposażone radiowozy.W opisie pod artykułem ktoś napisał,że w okolicach Warszawy jeździ radiowóz z wideorejestratorem, ciemne e39 z czarnymi szybkami i wypasionymi felgami,ciekawe czy to prawda :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez pasjonat
    Kolego Coboss fajnie to musi wyglądać :D , dziwią się ludzie napewno na maxa co jest grane ;D

Pozdrawiam
    No to na pewno, Mają niezły rebus ;D ale podejrzewam, że wielu z nich od razu wie o co biega bo w końcu mają świadomość, że jeżdżą przypałowymi samochodami :) W sumie mnie to nie obchodzi co oni sobie myślą, mnie obchodzi tylko tyle aby dojechać na miejsce z kasą w kieszeni :D

Uprawnienia umieszczania postów