A ja mam najbardziej przerąbaną ... cały świat ze mną pije ale mało kto o życzeniach pamięta ... 01.01.1984 ...Zamieszczone przez bitek-bitek
A ja mam najbardziej przerąbaną ... cały świat ze mną pije ale mało kto o życzeniach pamięta ... 01.01.1984 ...Zamieszczone przez bitek-bitek
Zamieszczone przez Neuf
Piją a potem trzeźwieją .
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
ja tez mam fajna 07.07.1983
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
jak to Łukaszku? Przecież Twoje urodziny wyświetlaja się na stronie głównej, a z drugiej strony nie wymagaj od facetów, żeby pamiętali takie rzeczy i to w dodatku urodziny innego mężczyzny ;D Nie zapominaj też, że to zaraz po Sylwestrze i ludzie mają głowy zajęte np leczeniem kaca ;DZamieszczone przez Neuf
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Nikt nie leczy kaca - Wszyscy się ze mną dopijają :>Zamieszczone przez radoshb
maj 85 nic specjalnego chyba
Zamieszczone przez arielowaty
Kolego to musimy wypić razem bo ja też jestem 07.07 tyle że 84 :D
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Moje niby pechowa data: 13.08.1984r :D
26.11.1983 :) chol... a ja myślałem, że jestem tutaj kot :) dobrze, że są tu inni od noszenia piwa ;D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
W żadnym wypadku !!!Zamieszczone przez maciej730
Mój najstarszy syn się urodził Trzynastego - 13.09.2005 , ...jest wspaniałym dzieciakiem, 1/3 mojej dumy.
a z drugiej strony to przez 4 lata jeździłem regularnie w Krakowie tramwajem linii 13 i jakoś zawsze było oki.
A jak się chwalić, to ja też mam fajna datę urodzin 04.04.1979 (coś jak 4x4 ;D )
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...